A Nemzeti Örökség Intézetének emlékezetpedagógiai partnerintézménye

Keresés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Az intézmény fenntartója:

Észak - Budapesti Tankerületi Központ
1033 Budapest, Fő tér 1.
telefon:+36 (1) 437-86-52
e-mail: eszakbudapest@kk.gov.hu

Tankerületi kód: BN4101

Tamás Ilona

tankerületi igazgató

Az iskola nyitvatartási ideje: 7-18 óra
Archivum

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

A 2017/18-as tanévben a 7. osztályosok Szlovéniában és Horvátországban jártak. Beszámolójukat ITT olvashatja a kedves érdeklődő.


Iskolánk a 2015/16-os tanévben is élt a Határtalanul pályázat nyújtotta lehetősséggel. A 7. évfolyam 40 tanulója a Felvidéken járt. A beszámolót
ITT
olvashatják.A programról készült videó megtekinthető ITT.

Iskolánk együttműködik az AIESEC nemzetközi szervezettel.Silvia

Bemutató

Aktuális
     
               


A Global Education Network Europe (GENE) pályázatán több körben zsűrizték Magyarország ökoiskola programjait. A Magyarországi Ökoiskolai Hálózat és a fenntarthatóságra nevelés bekerülése a pedagógus kompetenciák közé is nemzetközi elismerést kapott.
Iskolánk is részese a programnak. 
Code Week a Csokonaiban 2023-ban is. 
      

Kattints a képre!

ISKOLÁNK A MICROSOFT INNOVATÍV ISKOLA PROGRAMBAN
                                       
Az Újpesti Csokonai 2017 óta vesz részt a Microsoft Innovatív Iskola programban. A 2021/22-es tanévben iskolánk nemzetközi Microsoft Showcase Iskola lett. A hazai Microsoft Iskolák gyakorlóiskolájává váltunk.

A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt
Tanévkezdés
Elsősök szülői értekezlete
Tisztelt Szülők! Az első osztályosok szülői értekezletének időpontja: SZEPTEMBER 4., 17 ÓRA.
Felmentési kérelem a 16 óra előtt megszervezett egyéb foglalkozás alól
Ebédbefizetés 2023. szeptemberre
Kutas József: Ne feszítsd a zsinórt, bébi
Részlet az ÉLET ÉS IRODALOM legfrissebb számában olvasható prózából: "A hajnal letessékelte a könnyű felhőket az égről, be a sustorgó susnyásba, mely frissen és zölden ringatózott és kellette magát. Az összes nádszál, kákaszál szellősen öltözött. A tavak kéken lúdbőröztek. Rózamari – aki csak apjától tűri el, ha rózsabimbónak hívja – a korán kelők szűk szektájának elkötelezett tagja. Dacára a rémisztő ködnek, ami annyi, de annyi szörnyet bújtathat, talpon van, és a horgászcuccal szöszmötöl. Elvégre a hullámzó, gomolygó szürkület kedves rémeket is rejthet. Rózamari felvilágosult e téren (is) – három bátyja gondoskodik arról, hogy a titkok napfényre kerüljenek –, liberális világnézettel rendelkezik a lidércek, vízi manók, hanyistókok és sellők témakörében. Igazi szakértőnek tartja magát, s bár egy tízévest senki se vesz komolyan a faluban, ahol a házak háromszöget formáznak, mindent elkövet, hogy ezt nap nap után be is bizonyítsa."