Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hírek
Csokonai ECHO - 7. szám
Megjelent a Csokonai ECHO legfrissebb, 7. száma, benne ismét sok-sok izgalmas téma: Levegő hét, leendő 5-es osztályfőnökök bemutatása, Csokonais életképek (Pi-nap, március 14., Vitamin nap és Pénz7), házi röplabda bajnokság, Haga Zsolt-riport, színikritika, CSÍP, humán kiállításlátogatás, kadét programok, s persze megint rengeteg siker!
Kutas József tanár úr az Újpest TV-ben
A Helyi érték című műsorban beszélgettek vele tanításról, írásról.
Űrkalandozás - az 5.b osztály digitális témahétre készített projektmunkája
Megérkezett a végleges felvételi lista!
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tankönyvosztás
Kedves Szülők!
A helyettes államtitkár kérésére iskolánkban a tankönyveket a gyerekek szeptember 2-án az osztályfőnöktől kapják. A tankönyvcsomag névreszóló, a gyerek illetve a szülő bonthatja fel. A csomagban található egy átvételi elismervény, melyet aláírva kérünk az osztályfőnöknek visszajuttatni, továbbá ezen a lapon kérjük feltüntetni, ha bármilyen probléma volt a csomaggal.
A csomagot csak az  a fizetős gyerek kapja 2-án, akinek szülei nyáron csekken befizették az összeget. A többiek csekket kapnak és a befizetett csekk másolata leadása után vehetik át tankönyvcsomagjukat.
Az 1-8. évfolyamon azok a gyerekek, akik az Önkormányzattól kapják ingyen a könyveket, akkor vehetik át a csomagot, ha az egyik szülő és a gyerek lakcímkártyájának fénymásolatát leadják az osztályfőnöknek. Ezért kérjük,hogy szeptember 2-ára már küldjék gyermekükkel a fénymásolatot.
Néhány állami normatívás gyerek igénylő lapja mellől hiányzik a megfelelő igazolás,ezek a gyerekek az  igazolás fénymásolatának leadása után kapják a tankönyvcsomagot.
Ebben a tanévben az elsősök az államtól kapják ingyen a tankönyveket, de a csomagban lévő kemény táblás könyvek tartós könyvek, azokat a tanév végén a könyvtárba visszaszedjük. Az állami normatívás ingyenesek tankönyvei szintén könyvtári könyvek (2.-12. évfolyam), ezeket a tanév végén jó állapotban vissza kell szolgáltatni.

Tisztelettel: Iskolavezetés