Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztató a Gáláról 2014
Kedves Szülők!

A 25. jubileumi tanév zárásaként 2014. június 6-án 17 órai kezdettel rendezzük meg a Csokonai Gálaműsort az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Házban (1042 Budapest, István út 17-19.)

A rendezvény fővédnöke: Wintermantel Zsolt polgármester úr.

Az előadáson iskolánk diákjai és pedagógusai szerepelnek.

A rendezvényre meghívót kaptak a tankerület és az önkormányzat vezetői, az iskola korábbi igazgatói, nyugdíjba vonult kollégái, valamint az iskolánkban 25 éve tanító pedagógusok. Őket a polgármester úr köszönti majd.

A belépőket az osztályfőnököknél lehet megvásárolni. A belépőt igénylők 500 Ft-tal támogatják az iskolai alapítványt. Tekintettel arra, hogy a színházterem csak 290 nézőt tud fogadni, s szeretnénk azt biztosítani, hogy minden szereplő tanuló legalább egyik szülője megtekinthesse az előadást, szereplőnként legfeljebb 1 jegyet lehet igényelni. A megmaradt jegyeket június 5-én és 6-án árusítjuk, minden megkötés nélkül. A belépőket ekkor a gazdasági irodában lehet megvásárolni. A helyszínen csak akkor lesz jegyárusítás, ha elővételben nem fogynak el a belépők.

Azok a szülők, akiknek nincs lehetőségük részt venni a gálán, 500 Ft-os támogató jegyet vásárolhatnak az osztályfőnököknél.

A 25 éves jubileumi év rendezvényeiről – így a gáláról is - DVD készül, melyet ősszel rendelhetnek és vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Kedves Szülők! Az előadást 90 percesre terveztük, szünetet nem tartunk. A műsorszámok alatt – mint az igazi színházban – nem lehet ki-be járkálni. A szereplő gyerekekre az előadás végéig tanáraik felügyelnek. Kérjük, hogy a gála után – az osztályfőnökkel előzetesen egyeztetett helyen – keressék meg és vegyék át gyermeküket a pedagógusoktól.

Annak érdekében, hogy a tanulók azokat a műsorszámokat is előadhassák, amelyek a válogató után nem kerültek be a gála programjába, tervezzük egy „MINIGÁLA” megrendezését az iskolában a tanév végén. Ennek szervezése folyamatban van, a részletekről néhány napon belül nyújtunk tájékoztatást.

 

Budapest, 2014. június 2.

 

Tóthné Nyiszteruk Hilda
intézményvezető