Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztató_20200311
Figyelem!
Ezúton tájékoztatjuk a tanulókat és szüleiket a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekről!
Az iskolai programok egy részét,  a márciusi és a májusi Határtalanul! programokat lemondtuk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. 
A március 13-i Nemzeti ünneppel kapcsolatos megemlékezésünket az osztálytermekben,  felvételről láthatják a gyerekek.
A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül. 

Felhívom a szülők és pedagógusok figyelmét arra, hogy kövessék a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat!  Kérem, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.
 
Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük. Felhívom a figyelmüket, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el. Mindkét videó levetítésére kerül a tanulóknak az iskolában, de lehetőleg otthon közösen is nézzék meg a gyerekekkel!

Megértésüket  és együttműködésüket köszönöm!

Tisztelettel:
Tóthné Nyiszteruk Hilda
intézményvezető