Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
Szóbeli felvételi beosztása
Ebédbefizetés 2024. áprilisra
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Sérülések az Aranycsapatban

Befejeződött az iskolai focibajnokság második fordulója. Az egyik meccsen mindössze két gól esett, a másikon sajnálatos sérülés történt.

Befejeződött az iskolai focibajnokság második fordulója. Az egyik meccsen mindössze két gól esett, a másikon sajnálatos sérülés történt.

Az első meccs a tizenkettedik évfolyam csapatai között zajlott, de a Csokonai Vitézei nem jelent meg teljes létszámban, Kántor Ádám azonban kisegítette egykori osztálytársait, így le lehetett játszani a mérkőzést. Talán a hóesés, vagy a rengeteg bejgli, vagy az újévi letargia tehette, egy biztos: a mérkőzés lassú volt - mondjuk ki: unalmas. Amelyen mindössze két gól esett: előbbi Nagy Krisztián szerezte (az ő kérésére emeljük ki: kötényből). Ezt Dobrozemszky Gábor egyenlítette ki, aki a manapság divatos futballistafrizurájával is észrevétette magát. Ezzel mindkét csapat megszerezte első pontját a bajnokságban. 

A második mérkőzés igazi rangadónak indult, habár az Aranycsapatból hiányzott Szépe Áron, aki az első meccsen mesterhármast szerzett. Áron még a karácsony előtti barátságos meccseken szenvedett térdsérülést. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a góllövőlista vezetője, Alm Tamás háromszor lőtt kapu mellé, így a 2-2-es döntetlen izgalmas második félidőt vetített előre. Sajnos azonban még az első félidőben Csík Dániel (Aranycsapat) volt kénytelen kiállni egy bokasérülés miatt. A kulcsembereit és egyben motivációját vesztett Aranycsapat nem tudta megállítani a Csontdarálók rohamait, amely ezzel újra a tabella élére állt.

2. forduló
Csokonai Vitézei–Reggeli Lavór 1-1 (1-0)
Gól: Nagy Krisztián, ill. Dobrozemszky Gábor
Csontdarálók–Aranycsapat 5-2 (2-2)
Gól: Kántor Ádám (2), Alm Tamás (2), Teknős Gergely, ill. Böröcz Ferenc, Somogyi Balázs


Következik:
január 13.
Deportivo Nyakonrúglak – Kati FC
Bédi Babák – Aranycsapat

A teljes menetrend és a bajnokság állása megnézhető itt