Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Iskolahasználati rend
Tisztelt Szülők! Közzétesszük az Önök által is elfogadott iskolahasználati rendet. Kérjük ennek betartását!

A szülőkre vonatkozó iskolahasználati előírások

A gyermekek biztonsága, valamint az eredményes, felelősségteljes és zavartalan nevelő-oktató munka biztosítása indokolja az alábbi előírásokat.

Tanulóinknak 745-ig kell az iskolába érkezniük.

„Késésnek minősül, ha a tanítási órára való becsöngetés elmúltával érkezik meg a tanórára. Ekkor a késés tényét a szaktanár a naplóban, elektronikus naplóban, az osztályfőnök az ellenőrzőben regisztrálja. Az elkéső tanuló köteles a tanórára, foglalkozásra bemenni, de a tanítás menetét nem zavarhatja meg.” (Házirend 3.4)

Reggelenként a szülők a gyermeket csak a kapuig kísérhetik.

„Reggeli ügyeletet igénylő szülők gyermekei 7.00 - 7.30-ig az arra kijelölt teremben tanári felügyelet mellett várakozhatnak. A reggeli ügyeletre 7.20-ig lehet bemenni.” (Házirend 20.3)

Szülők és idegenek csak hivatalos időpontokban, meghívásra, illetve előzetes bejelentkezés után jöhetnek az épületbe.

Amennyiben rendkívüli ügyintézésre van szükség, minden esetben a portásnak jelezni kell a belépés célját, aki azt bejegyzi a portásnaplóba.

A pedagógusokkal személyes találkozást nem igénylő rendkívüli közléseiket írásban, vagy telefonon tehetik meg.

„A tanulók biztonsága érdekében az iskola épületét elhagyni tanítási idő alatt csak írásbeli osztályfőnöki, osztályfőnök helyettesi, igazgatói vagy igazgatóhelyettesi engedéllyel lehet. Ez alól az előírás alól a testnevelési órán a nem felmentett tanulók tanári felügyelettel végzett tevékenysége képez kivételt.” (Házirend 4.3) Ezért az iskola kapuját 750-1600-ig zárva tartjuk.

 Az alsó tagozatos tanulók csak az órarendi órák után mehetnek haza oly módon, ahogyan a szülők előzetesen írásban jelezték. A menzások ebéd után, a napközisek 1600-kor léphetnek ki az iskola kapuján. A felső tagozatos és középiskolás tanulók csak az órarendi órák után hagyhatják el az épületet.

 A szülők 1600óráig csak a bejárat előtt várakozhatnak. 16 és 17 óra között gyermekeikért bejöhetnek az épületbe.

Megértésüket köszönjük!