Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Integrált sportnap

November 17-én az Újpesti Bródy Imre Gimnáziumban került megrendezésre az Újpesti Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény által szervett integrációs sportnap.
A rendezvényt dr. Molnár Szabolcs alpolgármester úr nyitotta meg. Számos híres sportoló is megjelent a sportversenyen. Többek között: Madarász Viktória és Rácz Sándor távgyaloglók, valamint Bernát Szófia magyar bajnok tornász, aki rövid bemutatót is tartott. A sportolók az általunk előzetesen elkészített plakátot is aláírták, amit bekeretezve visszakaptunk.
A délután során 10 ügyességi feladatban kellett bizonyítanunk rátermettségünket és összetartásunkat. A csapatokat a meghívott iskolák összesorsolt tanulói alkották. A színvonalas versenyen minden diák jól érezte magát.
A délutánt egy közös tánctanulás zárta.
Mivel a rendezvényt hagyományteremtőnek szánták, ezért reméljük, hogy a jövőben még több gyermek részt vehet majd az integrált sportnapon.

Az integrált sportnap résztvevői: Helli Dávid, Kiss Donát, Kovács Bence, Kőrös Kornél (8.c)

Kiss Donát, Kőrös Kornél 8.c