Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Hírek
Leendő 9. évfolyamosok szülői értekezlete
Tisztelt Szülők! A leendő 9. évfolyamosok szülői értekezlete május 27-én, hétfőn 17 órától lesz.
Csokonai ECHO - 7. szám
Megjelent a Csokonai ECHO legfrissebb, 7. száma, benne ismét sok-sok izgalmas téma: Levegő hét, leendő 5-es osztályfőnökök bemutatása, Csokonais életképek (Pi-nap, március 14., Vitamin nap és Pénz7), házi röplabda bajnokság, Haga Zsolt-riport, színikritika, CSÍP, humán kiállításlátogatás, kadét programok, s persze megint rengeteg siker!
Kutas József tanár úr az Újpest TV-ben
A Helyi érték című műsorban beszélgettek vele tanításról, írásról.
Űrkalandozás - az 5.b osztály digitális témahétre készített projektmunkája
Megérkezett a végleges felvételi lista!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Az Újpest FC-vel közösen jótékonykodtunk
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium immár ötödik alkalommal gyűjtött karácsonyi adományokat a rászorulóknak a Lilákkal.

Az Újpest FC idén a nehéz körülmények között élő, szlovákiai magyarok lakta Nagymad családjainak ünnepét tette szebbé, s legnagyobb örömünkre mi ehhez most is temérdek játékkal, könyvvel, ruhával, tartós élelmiszerrel tudtunk hozzájárulni.

Az iskolai akciót tanáraink, Miklovicz Katalin és Sándor Zsolt szervezték, az adományokat pedig osztályaikkal, a 8.b-vel és a 9.a-val vitték el a Szusza Ferenc stadionba.  Ott a klub játékosai - Simon Krisztián, Rácz Barnabás, Balázs Benjámin -, valamint Kabát Péter, sportkoordinátor vették át az ajándékokat, majd diákjaink egy stadiontúrán vehettek részt és meghívást kaptak a hétvégi Újpest - Kisvárda bajnoki mérkőzésre is.

Nagyon köszönjük a szülőknek, diákoknak, kollégáknak a segítséget, hogy ennyire sok adománnyal tudtunk hozzájárulni ehhez a nemes ügyhöz!