Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A tanár hibája miatt kapott ki a Deportivo
Megkezdődött az iskolai futballbajnokság.
Az első mérkőzésen a Deportivo Nyakonrúglak (11.b) és az Aranycsapat (9.a) találkozott. Ez utóbbi már 4-1-re is vezetett a második félidőben, de a Deportivo hősies küzdelemben feljött 4-3-ra, amikor büntetőhöz jutott. A labda mögé Kiss László tanár úr állt, de a gyatra lövését Hagymási Krisztián lábbal védte. A fordulópontnak is nevezhető hiba után az Aranycsapat még két gólt szerzett, és megérdemelten nyert, így az első játéknap végén a tabella élére állt. 

A másik találkozón a Bédi Babák (10.a) az AEK Titánok (9.b) ellen léptek pályára. A meccsen hamar előnybe kerültek a tizedikesek, és mondhatni sima győzelmet arattak. A kilencedikeseknél Kocsis Dávid - hiába volt csapata legjobbja - lendülete sem volt elég az egyenlítéshez, pedig legalább tízszer próbálkozott kapuralövéssel.

Dicséretet érdemel az Aranycsapat, amely egységes fekete szerelésben lépett pályára, valamint a 10.a-s lányok szurkolóhada, habár csendben szemlélték csapatuk győzelmét, mellőzve mindenfajta ovációt a góloknál. Szépe Áron pedig elismerést érdemel a mesterhármasáért. Folytatás, a jövő héten.

1. forduló
december 2.
Deportivo Nyakonrúglak–Aranycsapat 3-6 (1-3)
Gól: Dávid Norbert, Vári Viktor, Puskás Bence, ill. Csík Dániel (2), Szépe Áron (3), Böröcz Ferenc
Bédi babák – AEK Titánok 5-3 (3-1)
Gól: Tóth Sebestyén (2), Tajti Dávid (2), Nardai Botond, ill. Kocsis Dávid, Postás Ciprián (2)

Következik:
december 9.
Kati FC – draCOOLa
Csokonai Vitézei – Csontdarálók

A teljes menetrend és a bajnokság állása megnézhető itt.