Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
A szalagavató, ahogyan én látom
Minden középiskolába kerülő diák azt a bizonyos napot várja a legjobban.  Én is ezt vártam.

Eleinte nagyon messzinek tűnt. De teltek a napok, teltek a hónapok, évek, és eljött az utolsó év szeptembere. Lázasan elkezdett készülni az egész iskola. Már a csapból is a szalagavató folyt.

A lázas készülések és próbák után eljött a nagy nap. Életünk egyik legszebb eseménye elkezdődött. Az a pár óra nagyon gyorsan elrepült. Talán ennek a gyönyörű ünnepségnek ez volt a legnagyobb problémája.  A sok szép ruhás lány, az elegáns fiúk látványa mindenkit meghatott. Hihetetlen élmény volt abban a nagy ruhában táncolni. De ahhoz, hogy ez az ünnepség így sikerüljön, nagy szükség volt a szervezőkre. Hilda nénire, aki szívét-lelkét beleadta, a tizenegyedikes osztályfőnökökre, Szabó Zsuzsanna tanárnőre és Kiss Péter tanár úrra, és az aula díszítőjére Tóth Mariann tanárnőre, és az osztálytársamra, Görög Dorottyára, aki mindenkinek a jobb keze volt.

A hihetetlen kitartásnak meglett az eredménye.  Életre szóló tapasztalatokat és emlékeket adott az összes résztvevőnek. Mindig boldogan fogok visszaemlékezni rá, és azt gondolom, nem én leszek az egyetlen.

 

Bréska Nóra 

12.A