Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
"Egészséges" igazolás
Már a napközis táborban is kötelező leadni

Az újpesti napközis tábor vezetőjének felhívása szerint csak azok a gyerekek vehetnek részt a táborozásban, akik rendelkeznek úgynevezett "egészséges" igazolással, amit minden szakrendelőben ingyen kötelesek kiállítani. Igazolás nélkül a gyerekek a tábort nem látogathatják!  

Kérjük a kedves szülőket, hogy erről az igazolásról gondoskodjanak, melyet a tábor vezetőjének, vagy az indulás napján a kísérő pedagógusnak le kell adni.

További figyelmeztetésként írjuk le, hogy amennyiben a gyerek bármilyen okból (betegség, másik tábor látogatása, családi elfoglaltság) megszakítja a napközis tábori ellátását, a tábor vezetője új egészséges igazolást fog kérni. Jó tudni, hogy a hatályos jogszabályok szerint minden gyerektáborban kérni fogják ezt az igazolást, amit a tábor megkezdése előtt leghamarabb négy nappal lehet kiállíttatni.