Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Hírek
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!
Tavaszi szünet és ügyelet
Írásbeli pótfelvételi

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
1%-os felajánlás

A Mesterségek Iskolája Alapítvány Kuratóriuma kéri Önt, hogy a 2008. évi adójának 1%-át alapítványunk javára ajánlja fel.

Tisztelt Támogatónk!

A Mesterségek Iskolája Alapítvány Kuratóriuma kéri Önt, hogy a 2008. évi adójának 1%-át alapítványunk javára ajánlja fel.

Alapítványunk már 18. éve fáradozik a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos Gimnázium tanulóiért. A 2008/2009-es tanévben kulturális hozzájárulással (500 Ft/fő), különféle díjak (Telepovszki Tiborné Emlékplakett, Aranypenna-díj) adományozásával, év végi könyvjutalommal, az erdélyi kirándulás, a szalagavató bál, a 20. évforduló ünnepi kiadványunk támogatásával, a 8. osztályos tanulók legkiválóbbjainak fényképezőgép (osztályonként 1 db) odaítélésével, a gólyatábor támogatásával (50.000 Ft) törekszik a nevelés oktatás tárgyi és szakmai feltételeit javítani, a tanulókat motiválni, jutalmazni.

2007-ben került sor először az Alapítványunk által létrehozott Csokonai Emlékplakett odaítélésére: a legkiválóbb érettségiző diákok kapták meg a jóváhagyott Kitüntetési Szabályzatban lefektetettek szerint.

Az elmúlt években örömünkre megnövekedett az 1 %-okból befolyt és szétosztható keretösszegünk. Ez a 2008. évre vonatkozóan 1 188 130 Ft-ot jelentett. Miután közhasznú alapítványunk vállalkozási tevékenységet nem folytathat és csak az állampolgárok felajánlásaiból és pályázati pénzekből gazdálkodhatunk, kérjük további támogatását.

Ha Ön úgy dönt, hogy iskolánk 666 tanulója javára rendelkezik adójának 1 %-áról, nem kell mást tennie, mint az általunk kitöltött Rendelkező Nyilatkozatot egy borítékban elhelyezve, lezárva, a borítékra kívülről nevét és adószámát ráírva az adóbevallással egyidőben munkáltatójának vagy az APEH-nak juttassa el.

Köszönjük együttműködő támogatását!

Budapest, 2009. február 18.

Borosné dr. Kézy Zsuzsanna sk.
a kuratórium elnöke

 

-----"-------------------------------------------------------------------"--------------------------------------------"-------------------------------------------

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

 

A kedvezményezett adószáma: 19672933-1-41

 

A kedvezményezett neve:

…………………………..…Mesterségek Iskolája Alapítvány………………………..…

 

Ennek kitöltése nem kötelező.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tudnivalók

Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni.

 

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

 

FONTOS!

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

 

Mesterségek Iskolája Alapítvány

1046 Budapest, Bőrfestő utca 5-9.

csvmgtitkar@gmail.com

telefon: 380-7170