Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
9. ÉVFOLYAM TANKÖNYVEIVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Szülők!

A 9. évfolyam tankönyveinek listája (idegen nyelvkönyvek nélkül) innen tölthető le.

Az idegen nyelvi tankönyvekről nyilatkozni majd csak a beiratkozás alkalmával tudnak, amikor elkészülnek az idegen nyelvi csoportbeosztások.

A normatív tankönyvtámogatáshoz szükséges igénylőlap innen letölthető.

Kérjük, hogy a kitöltött és aláírt tankönyvlistát - és ingyenes tankönyvellátásra való jogosultság esetén a normatív támogatást igénylő lapot (a jogosultságot igazoló dokumentumokkal együtt) – június 17ig, de legkésőbb a beiratkozáskor szíveskedjenek leadni. (Akinek nincs módja a nyomtatásra, az iskola titkárságán a nyomtatványok beszerezhetők!)

(A kitöltött tankönyvlistát elektronikus úton is elküldhetik a tankonyvfelelos.csvmg@gmail.com címre is, de nyomtatott formában is nyilatkozni kell legkésőbb a beiratkozáskor!)

A tankönyvellátással kapcsolatban a későbbiekben is tájékoztatjuk Önöket, kérjük, kísérjék figyelemmel az iskola honlapját!

Amennyiben tájékoztatásra vagy segítségre volna szükségük, írhatnak a fenti címre, vagy érdeklődhetnek a 3807-170/12 telefonszámon.

Kosztolányi Judit