Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
9. ÉVFOLYAM TANKÖNYVEIVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Szülők!

A 9. évfolyam tankönyveinek listája (idegen nyelvkönyvek nélkül) innen tölthető le.

Az idegen nyelvi tankönyvekről nyilatkozni majd csak a beiratkozás alkalmával tudnak, amikor elkészülnek az idegen nyelvi csoportbeosztások.

A normatív tankönyvtámogatáshoz szükséges igénylőlap innen letölthető.

Kérjük, hogy a kitöltött és aláírt tankönyvlistát - és ingyenes tankönyvellátásra való jogosultság esetén a normatív támogatást igénylő lapot (a jogosultságot igazoló dokumentumokkal együtt) – június 17ig, de legkésőbb a beiratkozáskor szíveskedjenek leadni. (Akinek nincs módja a nyomtatásra, az iskola titkárságán a nyomtatványok beszerezhetők!)

(A kitöltött tankönyvlistát elektronikus úton is elküldhetik a tankonyvfelelos.csvmg@gmail.com címre is, de nyomtatott formában is nyilatkozni kell legkésőbb a beiratkozáskor!)

A tankönyvellátással kapcsolatban a későbbiekben is tájékoztatjuk Önöket, kérjük, kísérjék figyelemmel az iskola honlapját!

Amennyiben tájékoztatásra vagy segítségre volna szükségük, írhatnak a fenti címre, vagy érdeklődhetnek a 3807-170/12 telefonszámon.

Kosztolányi Judit