Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Szóbeli felvételi vizsga beosztása
A beosztás kattintás után, a linken keresztül érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Vers-és prózamondó verseny 2016
Vers és próza

Az irodalomé volt a főszerep a tavasz első napján az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban, ahol kerületi vers- és prózamondó versenyt rendeztek.

 

A felsős korosztályú diákok négy kategóriában mérték össze tudásukat. Az 5-6. évfolyamosoknál a versmondó versenyt Ramadan Nóra Jázmin (Újpesti Homoktövis Általános Iskola), míg a próza kategóriát Andrási Míra (Újpesti Babits Mihály Gimnázium) nyerte meg. A 7-8. évfolyamosok között Fleisz Andrea (Újpesti Babits Mihály Gimnázium) bizonyult a legjobb vers-, Steványik Márk (Újpesti Homoktövis Általános Iskola) pedig a legjobb prózamondónak. A győztesek képviselhetik Újpestet a fővárosi fordulóban.

A kategóriák első hat helyezettjei az oklevélen kívül Újpest Önkormányzata által felajánlott könyvjutalomban is részesültek.

A versenyt támogatták: Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium, Újpest Város Önkormányzata és a IV. kerületi Tankerület.