Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Végéhez közeledik a futballidény a Csokonaiban
Az ötödik forduló összegzése.
Két győzelemmel a háta mögött a Deportivo meglepetésre készült a Csontdarálók ellen, ami azonban elmaradt. A bajnoki címre aspiráló  Csontdarálók már 3-0-ra is vezettek a második félidőben. A Deportivo egyik legnagyobb erénye azonban az, hogy – talán egyedüliként a bajnokság csapatai közül – ilyen hátrányban is küzdenek, így sikerült az utolsó percekben két gólt szereznie (Dávid Norbert pipába vágott kapáslövését sokáig emlegetjük majd), de a döntetlenhez ez sem volt elég. A Csontdarálók ezzel továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a bajnokságot. 

Amit azonban még nem nyert meg a 11.a csapata. Erről a Kati FC gondoskodott, amely a Deportivo elleni kisiklást (0-2) leszámítva robog a Csontdarálók nyomában. Görög Gergő az év elején még a kapuban állt, az utóbbi találkozókon azonban mezőnyjátékosként erősíti a 10.b-t. Igen, erősíti, amit az Aranycsapatnak lőtt mesterhármasa is jelez.

Az Aranycsapat joggal érdemelheti ki a bajnokság legpechesebb együttese címet, ugyanis az első fordulóbeli győzelem óta nem termett babér a 9.b-nek, igaz Szépe Áron és Csík Dániel sérülése nem tett jót a szereplésnek.

Megtáltosodott a Reggeli Lavór, amely már második győzelmét aratta, ezúttal az AEK Titánok ellen, ezáltal feljöttek a negyedik helyre, megelőzve a Deportivo Nyakonrúglak gárdáját. Sőt, a 12.b számára akár a bronzérem megszerzése sem tűnik irreális célnak, hiszen az utolsó fordulóban  a jelenleg harmadik helyen tanyázó Bédi Babákkal találkoznak.

Két fordulóval a vége előtt kijelenthetjük, hogy nagyon izgalmas hajrá elé nézünk, hiszen a három éremre öt csapat pályázik. Az aranyérem sorsa valószínűleg a Csontdarálók-Kati FC meccsen dől el, míg a bronzéremért a Bédi Babák, a Reggeli Lavór, és talán még a Deportivo is versenyben van.

5. forduló
február 10.
Deportivo Nyakonrúglak–Csontdarálók 2-3 (0-2)
Gól: Dávid Norbert (2), ill. Alm Tamás (2), Puskás Bence (öngól)
Bédi Babák–Csokonai Vitézei 3-1 (1-0)
Gól: Hódi Richárd, Tajti Dávid, Tóth Sebestyén, ill. Szépe Zalán

február 17.
Kati FC–Aranycsapat 6-2 (2-1)
Gól: Pápai Ádám, Görög Gergő (3), Tiegelmann Barnabás, Kornis Márk, ill. Böröcz Ferenc, Szépe Áron
Reggeli Lavór – AEK Titánok 5-2 (2-1)
Gól: Pápai Dávid (2), Dobrozemszky Gábor, Sándorfi Róbert (2), ill. Kocsis Dávid (2)


A bajnokság menetrendje és a tabella elérhető, ha ide kattint.  


Következik:
6. forduló
február 24.
Deportivo Nyakonrúglak – Reggeli Lavór
Bédi Babák – Csontdarálók