Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Újabb fantasztikus siker a röpiseknél
Három számban is dobogóra állhattak a Csokonai DSE röplabdázói

Három számban is dobogóra állhattak a Csokonai DSE röplabdázói

Országos Mini Kupa 2012.május 11-13.

A Magyar Röplabda Szövetség a hétvégén rendezte sportágunk utánpótlásának országos versenyét.  Összesen 86 csapat nevezett Ez sportágunk legnagyobb utánpótlás versenye, mindenki egész évben erre a három napra készül. 

A lányoknál és a fiúknál is 3-3-korcsoportban (szupermini,kismini,mini) küzdhettek a  gyerekek. Büszkén írom le, hogy kicsi egyesületünk volt az egyetlen budapesti egyesület, amely mind a 6 csoportban indult, hiszen másfél éve fiúk is röplabdáznak egyesületünkben. A versenysorozat hivatalos végeredménye még nem olvasható az MRSZ honlapján, de a mi számításaink szerint a legeredményesebb budapesti egyesület is mi lettünk,még akkor i,s ha csak a lányok eredményeit nézzük.

Az elért helyezések azt mutatják, edzők, gyerekek, szülők kiváló munkát végeztek az elmúlt egy évben.

Mini lány-20 csapat       III.hely

 

A csoport meccsek során a BSE és az Ikrény csapatát győztük le, Csoportelsőként a nyíregyházi Bem csapatával küzdöttünk a legjobb 6 közé jutásért.   A legjobb 6 között a csoportunkban egy győztes és egy vesztes meccset játszottunk, így a bronzéremért küzdhettünk.  Ellenfelünk a kecskeméti csapat volt. Hatalmas küzdelemben legyőztük őket, és miénk lett a bronzérem.  Örömtáncunk után a lányok az elkeseredett kecskeméti lányokat vigasztalták. A tavalyi első helyezésüket nem sikerült megvédeniük a lányoknak, de ezzel a tettükkel példát mutattak a kisebbeknek és mindenki számára példaértékű viselkedésük. Büszkék vagyunk rájuk!

Tóth Luca csk, Csintalan Dzsenifer, Szegváry Eszter, Papp Lujza, Kingl Dóra, Otter Kitty, Hajós Aliz, Varga Viktória, Juraszik Szolanzs, Fodor Nikolett, Csernus Viktória, Körtvélyessy Réka.                
Edző: Nagy Lászlóné Kismini lány-22 csapat                 III.hely
 
A Dunakanyar és Szombathely csapatával kerültünk egy csoportba. Mind a két csapatot legyőztük. Csoportelsőkén a 1-6-ba kerülésért a Szolnok csapatával mérkőztünk és nyertünk. Az első hat csapat két hármas csoportba sorolva folytatta. Mi a Kaposvár és a Miskolc csapatával kerültünk össze. Mérlegünk egy győzelem, egy vereség. Így a bronzéremért  a Lőrinc csapatát kellett legyőznünk. Az első sorunk szoros eredménnyel nyert. Második sorunk  kikapott, így következett a 3. játszma. Az egész napi küzdelem végén már csak a mi pályánkon folyt a játék, így nagy nézőközönségünk volt. A szülők is nagy hanggal – már akinek volt még - biztatta csapatunkat. Legjobbjaink, a 3 nap fáradságával a lábukban is összetörték magukat a pályán, aminek meg is lett az eredménye, GYŐZTÜNK! Így  sikerült még 1 érmet begyűjtenie „kis” klubunknak!
 
Varga Viktória csk. Juraszik Szolanzs, Körtvélyessy Réka, Hoque Fanni, Nagy Dorina, Jánosi Fanni, Katolai-Nagy Fanni, Kucsák Nikoletta, Hirt Zsófia, Simon Borbála, Simon Emma
Edző: Nagy Lászlóné és Nagy Gabriella  Szupermini leány- 16 csapat      VI. hely  
 
A Gabányi sportcsarnokban szuperminis lányaink nagyon jól kezdtek! Először a Lőrinc, majd  Miskolc és Gödöllő csapatát verték meg. Az 1-4.kerülésért a Békéscsaba csapatával kellett megküzdenünk.  Hiába játszottak jól lányaink, ezen a meccsen a BRSE bizonyult jobbnak. Így csak az 5-8-ig folytathattuk.  A következő mérkőzésünket is nyertük, így az 5. helyért újra a Gödöllő csapatával játszottuk. Lányaink remek játékot produkáltak, de a győzelmet az általunk már a csoport meccsen megvert TEVA csapata nyerte. A kiegyenlített mezőnyben a 6. hely megszerzése nagyon szép eredmény! Este fél 10-kor ért véget az eredményhirdetéssel! 
 
Katolai-Nagy Fanni csk. Hirt Zsófia, Kucsák Nikoletta, Kucsák Szimonetta, Simon Borbála, Simon Emma, Molnár Zsófi, Lippei-Rózsa Dominika, Kovács Dorka, Kovács Rubina, Gali Abigél
Edző: Nagy Gabriella Mini fiú- 14 csapat
 
Mivel Nagy Juli edző, a szupermini fiúkat irányította, a minis fiúknál egy anyuka, vette kézbe a csapatot. Nem volt könnyű dolga, hisz fiaink fiatalabbak a mezőny többi csapatánál. A fiúk megismerkedtek a zsúfolt körülményekkel, a meleg és oxigénben szegény teremmel, így vasárnap a saját korosztályukban, már ismert körülmények között, edzői irányítással játszhattak! A vasárnapi, kismini eredmények minket igazolnak, de erről majd később!Létszám gondok is akadtak a fiúknál, mivel 2 külön teremben játszott egyszerre 2 korosztályban csapatunk. Több gyerek nem vállalta a részvételt egyéb elfoglaltságra hivatkozva. Így mindkét csapatunkat, jelenleg nem röplabdázó játékossal kellett kiegészítenünk. Nekik köszönjük, hogy vállalták. 
 
ÚCSDSE mini fiú: ( ?. hely)Balogh Marcell csk. Hajós Artúr, Kalotai Dávid, Kortyis Dominik, Jánosi Máté, Rigó Krisztián, Nagy Gábor, Wagner Péter, Stréli Bence, Ládi Andréj
Edző: Nagy JúliaMb edző: Kalotai Andrea Kismini fiú- 7 csapatII. hely
 
Most már edzői segítséggel vághattak neki fiaink az egész naposra tervezett küzdelmeknek. Sajnos ezen a napon is akadtak hiányzók! 6 mérkőzésből ötöt megnyertek a fiúk. A legnagyobb csatát a Kaposvár és a Kecskemét csapatával vívták. Aki ismeri a hazai felnőtt férfi röplabdamezőnyt, tudja, hogy a két „fellegvár”utánpótlásával csatáztunk. Hatalmas siker az ezüst érem! 
 
Balogh Marcell csk. Kalotai Dávid, Hajós Artúr, Jánosi Máté, Nagy Gábor, Stréli Bence, Ládi Andréj, Takács István 
Edző: Nagy Júlia  Szupermini fiú- 7 csapat       V. hely
 
Szupermini fiaink a csoportban 2 szoros mérkőzésen vereséget szenvedtek. Kecskemét (1-2) és Dág (1-2) csapataitól. Így csak az 5-7 helyért játszhattak. Ott már mindkettőt megnyerve az 5. helyen fejezték be a küzdelmeket. Ha nem ideiglenes játékosokkal kellett volna játszani csoport meccseinket, hanem hiányzó játékosainkkal kiegészülve vettünk volna részt, bármelyik érmes helyezést sikerült volna megszerezni fiainknak a végső sorrendet látva.
 
Stréli Bence csk. Ládi Andréj, Szalai Örs, Hirt Gergely, Szegváry Zénó, Juhász Viktor
Edző: Nagy Júlia 
Köszönjük a szülőknek a szállítást, a szurkolást, a sok sütit és a tortát! Köszönöm az edzők egész éves áldozatos kiváló munkáját! Néhány nap pihenés után Lévára utaznak a „Nagy” lányok egy nemzetközi tornára. Régebbi eredményeinkről, mindennapjainkról a www.volleycapak.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.                                                               
 
Tóth Jutka
ÚCSDSEelnök