Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Ügyelet20200401
ÜGYELET


Felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy azon szülők számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, ha igénylik, 8-17 óra között intézményi felügyeletet biztosít a Tankerület az illetékességi területén lévő intézmények valamelyikében.

Az ügyelet igénylését továbbra is minden esetben az iskolának szükséges jelezni a csvmgtitkar@gmail.com email címen, vagy a 06 1 380 7170-es telefonszámon.

Az ügyelet igénylésére a következő hétre minden héten csütörtökön 9 óráig lehetséges.

Tájékoztatás nyilatkozattételhez

Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletben kihirdette a Magyarországot érintő vészhelyzetet, melynek oka a COVID-19, koronavírus miatt megjelent tömeges megbetegedést okozó járvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása.
Magyarország Kormánya a 1102/2020. (III.14.) Kormányhatározatában 2020. március 16-tól bevezette a digitális munkarendet a köznevelési intézményekben. A határozat értelmében a digitális tananyag átadása személyes találkozást nem igénylő kapcsolatban, tantermen kívüli, digitális munkarendben valósul meg (1. a)-b) bekezdés).
A határozat rendelkezik a szülők indokolt igényei alapján megszervezett, tanulók számára biztosítható kiscsoportos felügyeletről.
Az intézményi felügyelet igénylése akkor minősül indokoltnak, ha
a) *a szülő/gondviselő munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és közellátás biztosításához, vagy
b) a gyermek valamennyi szülője / gondviselője vonatkozásában a munkáltató írásban igazolja, hogy nem tudja a szülő / gondviselő számára biztosítani az otthoni munkavégzést, vagy
c) olyan hitelesen igazolt egyedi, rendkívüli körülmény merül fel, amelyben a tanuló intézményen kívüli felügyelete semmilyen formában nem oldható meg.
A Tankerületi Központ a tanulók felügyeletét illetékességi területén megszervezi, melybe bevonhatók a nem állami fenntartású köznevelési intézmények is.
A kiscsoportos felügyelet estén magasabb a fertőzésveszély, mint ha a tanuló otthoni környezetben marad! A járvány megfékezésére tett intézkedések csak akkor lehetnek eredményesek, ha azt minden állampolgár magára nézve is felelőségteljesen hajtja végre!

*Az a) pontban foglalt esetben a munkáltatói igazolás nem szükséges! (pl.: eü.-ben, kereskedelemben, rendvédelmi szervnél dolgozók stb.)