Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
Ebédbefizetés
Akik ügyeletet igényeltek, és készpénzben szoktak ebédet fizetni, azoknak május 26-án 8:00-17:00 között, illetve május 27-én 8:00-14:00 között van lehetőségük befizetni a Bródy Gimnáziumban. Akik online fizetnek, kérjük írjanak emailt az info@ebedbefizetes.ujpestgi.hu címre.
Heuréka pop tábor - nem iskolai szervezésű
Ebben a rendhagyó zenei táborban egyszerre ismerkedhetsz meg az előadói élet több formájával. Lehetsz pop énekes, színész, road, táncos, vagy hangszeres zenész, ha ahhoz van kedved. Személyes és csoportos művészeti foglalkozásokon vehetsz részt számos hangszeren és stílusban. Lehetsz DJ, játszhatsz színházban, vagy elindulhatsz akár a népzene irányába. Élőzene mellett tanulhatsz táncolni, vagy megismerkedhetsz a népi hangszerek világával Magyarország kiemelkedő művészeinek segítségével. Találkozhatsz a mai magyar pop élet legmenőbb zenekarainak tagjaival és együtt is dolgozhatsz velük. Segíthetsz nekik színpadra állni, megtanulod a legnépszerűbb dalukat és egy közös próbán elő is adhatod velük.
Tájak illúziói
Sándor Zsolt tanár úr kortárs képzőművészeti írása a Kulter.hu-n.
Tájékoztatás óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységről
Álláslehetőségek!
Keressük legújabb tanító, matematika-informatika, valamint óraadó német szakos Kollégáinkat!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Ügyelet20200401
ÜGYELET


Felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy azon szülők számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, ha igénylik, 8-17 óra között intézményi felügyeletet biztosít a Tankerület az illetékességi területén lévő intézmények valamelyikében.

Az ügyelet igénylését továbbra is minden esetben az iskolának szükséges jelezni a csvmgtitkar@gmail.com email címen, vagy a 06 1 380 7170-es telefonszámon.

Az ügyelet igénylésére a következő hétre minden héten csütörtökön 9 óráig lehetséges.

Tájékoztatás nyilatkozattételhez

Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletben kihirdette a Magyarországot érintő vészhelyzetet, melynek oka a COVID-19, koronavírus miatt megjelent tömeges megbetegedést okozó járvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása.
Magyarország Kormánya a 1102/2020. (III.14.) Kormányhatározatában 2020. március 16-tól bevezette a digitális munkarendet a köznevelési intézményekben. A határozat értelmében a digitális tananyag átadása személyes találkozást nem igénylő kapcsolatban, tantermen kívüli, digitális munkarendben valósul meg (1. a)-b) bekezdés).
A határozat rendelkezik a szülők indokolt igényei alapján megszervezett, tanulók számára biztosítható kiscsoportos felügyeletről.
Az intézményi felügyelet igénylése akkor minősül indokoltnak, ha
a) *a szülő/gondviselő munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és közellátás biztosításához, vagy
b) a gyermek valamennyi szülője / gondviselője vonatkozásában a munkáltató írásban igazolja, hogy nem tudja a szülő / gondviselő számára biztosítani az otthoni munkavégzést, vagy
c) olyan hitelesen igazolt egyedi, rendkívüli körülmény merül fel, amelyben a tanuló intézményen kívüli felügyelete semmilyen formában nem oldható meg.
A Tankerületi Központ a tanulók felügyeletét illetékességi területén megszervezi, melybe bevonhatók a nem állami fenntartású köznevelési intézmények is.
A kiscsoportos felügyelet estén magasabb a fertőzésveszély, mint ha a tanuló otthoni környezetben marad! A járvány megfékezésére tett intézkedések csak akkor lehetnek eredményesek, ha azt minden állampolgár magára nézve is felelőségteljesen hajtja végre!

*Az a) pontban foglalt esetben a munkáltatói igazolás nem szükséges! (pl.: eü.-ben, kereskedelemben, rendvédelmi szervnél dolgozók stb.)