Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tavaszi nagytakarítás
Tavaszi nagytakarítás a Csokonaiban.

2013. március 13-án  szerdán délután tavaszi nagytakarítást szerveztünk az iskolában. Célunk az volt, hogy a tavasz beköszöntével nem csak a bensőnk tisztuljon meg, hanem az iskola is újuljon meg, és jó érzés legyen bejönni, itt tölteni az időt a tiszta tantermekben, folyosókon.

 

A takarítás jó móka volt. Az alsósok, a felső tagozatosok és a középiskolások is kivették a részüket a munkákból. Virágok leveleit mosták le, asztalfirkálást tüntettek el, lemosták a szekrényeket, sőt! A gimnazisták még ablakokat is pucoltak.

 

Iskolánk szép, tiszta, és tavaszi pompában virít.