Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tavaszi Kórusünnep a Nemzeti Múzeumnál
A Csokonai Gyerekkar a Budapesti Tavaszi Fesztiválon
2015. április 26-án, vasárnap 11 órakor kezdődött a Budapesti Tavaszi Fesztivál délelőtti záróprogramjaként hirdetett Tavaszi Kórusünnep, melyen 11 kórus 660 énekese adott koncertet a a Nemzeti Múzeum lépcsőjén. Külön megtiszteltetés, hogy Budapest legjobb gyermek- és ifjúsági karai közé kapott meghívást a Csokonai Gyermekkar. Ludwig van Beethoven-Vörösmarty Mihály: Légy híve rendületlenül! című kánonjával indítottuk a pazar előadást, majd sorra csatlakozott hozzánk a többi kórus, akikkel közösen adtuk elő Daróci Bárdos Tamás: Tavaszi körtáncát, Farkas Ferenc: Hajnalnótáját és Karai József: Ugrótáncát. A közönség is bekapcsolódhatott a műsor elején beéneklésként előadott Praetorius: Viva la Musica kánonjába, majd a legvégén Kodály gyűjtéséből három magyar népdal (Ablakomba, ablakomba; Elindultam szép hazámbul; Által mennék) eléneklésébe. Reméljük, hogy a hagyományteremtő kezdeményezésnek jövőre is lesz folytatása és ismét részesei lehetünk ennek a csodálatos kórusünnepnek!
Pászti Károly


A Duna TV adását ITT tekinthetik meg.