Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Hírek
A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tavaszi Kórusünnep a Nemzeti Múzeumnál
A Csokonai Gyerekkar a Budapesti Tavaszi Fesztiválon
2015. április 26-án, vasárnap 11 órakor kezdődött a Budapesti Tavaszi Fesztivál délelőtti záróprogramjaként hirdetett Tavaszi Kórusünnep, melyen 11 kórus 660 énekese adott koncertet a a Nemzeti Múzeum lépcsőjén. Külön megtiszteltetés, hogy Budapest legjobb gyermek- és ifjúsági karai közé kapott meghívást a Csokonai Gyermekkar. Ludwig van Beethoven-Vörösmarty Mihály: Légy híve rendületlenül! című kánonjával indítottuk a pazar előadást, majd sorra csatlakozott hozzánk a többi kórus, akikkel közösen adtuk elő Daróci Bárdos Tamás: Tavaszi körtáncát, Farkas Ferenc: Hajnalnótáját és Karai József: Ugrótáncát. A közönség is bekapcsolódhatott a műsor elején beéneklésként előadott Praetorius: Viva la Musica kánonjába, majd a legvégén Kodály gyűjtéséből három magyar népdal (Ablakomba, ablakomba; Elindultam szép hazámbul; Által mennék) eléneklésébe. Reméljük, hogy a hagyományteremtő kezdeményezésnek jövőre is lesz folytatása és ismét részesei lehetünk ennek a csodálatos kórusünnepnek!
Pászti Károly


A Duna TV adását ITT tekinthetik meg.