Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tankönyvrendelés - FONTOS!

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az osztályfőnökök kiosztották – névre szólóan – a következő tanévre vonatkozó tankönyvlistát a leendő 6- 8. 10-12. évfolyamos diákoknak.

Kérjük, hogy a szülő által aláírva 2017. április 25-ig küldjék vissza az osztályfőnököknek.

Aki valamelyik tankönyvet nem kéri, kérjük, a listán egy vonallal húzza át a könyv számát és címét! (Nézzék meg, hogy a már meglévő tankönyv raktári száma pontosan megegyezik-e a listán szereplővel, és csak teljes megegyezés esetén mondják le a rendelést.)

Akinek gyermeke a következő tanévben másik iskolában folytatja tanulmányait, a lista végén írásban jelezze, hogy emiatt nem tart igényt a tankönyvrendelésre!

Kérjük a fenti időpont pontos betartását, mert a könyvrendelés rendszerének lezárását követően nem áll módunkban módosítani.

Aki nem hozza vissza határidőre az aláírt tankönyvlistát, annak a rajta szereplő összes tankönyv rendelését automatikusan rögzítjük a rendszerben.

A tankönyvtámogatáshoz szükséges – még esetleg hiányzó - igazolásokat továbbra is várjuk.

 

2017. április 24.