Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tankönyvosztás
Kedves Szülők!
A helyettes államtitkár kérésére iskolánkban a tankönyveket a gyerekek szeptember 2-án az osztályfőnöktől kapják. A tankönyvcsomag névreszóló, a gyerek illetve a szülő bonthatja fel. A csomagban található egy átvételi elismervény, melyet aláírva kérünk az osztályfőnöknek visszajuttatni, továbbá ezen a lapon kérjük feltüntetni, ha bármilyen probléma volt a csomaggal.
A csomagot csak az  a fizetős gyerek kapja 2-án, akinek szülei nyáron csekken befizették az összeget. A többiek csekket kapnak és a befizetett csekk másolata leadása után vehetik át tankönyvcsomagjukat.
Az 1-8. évfolyamon azok a gyerekek, akik az Önkormányzattól kapják ingyen a könyveket, akkor vehetik át a csomagot, ha az egyik szülő és a gyerek lakcímkártyájának fénymásolatát leadják az osztályfőnöknek. Ezért kérjük,hogy szeptember 2-ára már küldjék gyermekükkel a fénymásolatot.
Néhány állami normatívás gyerek igénylő lapja mellől hiányzik a megfelelő igazolás,ezek a gyerekek az  igazolás fénymásolatának leadása után kapják a tankönyvcsomagot.
Ebben a tanévben az elsősök az államtól kapják ingyen a tankönyveket, de a csomagban lévő kemény táblás könyvek tartós könyvek, azokat a tanév végén a könyvtárba visszaszedjük. Az állami normatívás ingyenesek tankönyvei szintén könyvtári könyvek (2.-12. évfolyam), ezeket a tanév végén jó állapotban vissza kell szolgáltatni.

Tisztelettel: Iskolavezetés