Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tankönyvosztás
Kedves Szülők!
A helyettes államtitkár kérésére iskolánkban a tankönyveket a gyerekek szeptember 2-án az osztályfőnöktől kapják. A tankönyvcsomag névreszóló, a gyerek illetve a szülő bonthatja fel. A csomagban található egy átvételi elismervény, melyet aláírva kérünk az osztályfőnöknek visszajuttatni, továbbá ezen a lapon kérjük feltüntetni, ha bármilyen probléma volt a csomaggal.
A csomagot csak az  a fizetős gyerek kapja 2-án, akinek szülei nyáron csekken befizették az összeget. A többiek csekket kapnak és a befizetett csekk másolata leadása után vehetik át tankönyvcsomagjukat.
Az 1-8. évfolyamon azok a gyerekek, akik az Önkormányzattól kapják ingyen a könyveket, akkor vehetik át a csomagot, ha az egyik szülő és a gyerek lakcímkártyájának fénymásolatát leadják az osztályfőnöknek. Ezért kérjük,hogy szeptember 2-ára már küldjék gyermekükkel a fénymásolatot.
Néhány állami normatívás gyerek igénylő lapja mellől hiányzik a megfelelő igazolás,ezek a gyerekek az  igazolás fénymásolatának leadása után kapják a tankönyvcsomagot.
Ebben a tanévben az elsősök az államtól kapják ingyen a tankönyveket, de a csomagban lévő kemény táblás könyvek tartós könyvek, azokat a tanév végén a könyvtárba visszaszedjük. Az állami normatívás ingyenesek tankönyvei szintén könyvtári könyvek (2.-12. évfolyam), ezeket a tanév végén jó állapotban vissza kell szolgáltatni.

Tisztelettel: Iskolavezetés