Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tankönyvárusítás
2011. augusztus 30-án 8-17 óráig

TISZTELT SZÜLŐK! 

AZ IDEI TANÉV TANKÖNYVEIT 2011. AUGUSZTUS 30-ÁN 8-17 ÓRÁIG ÁRUSÍTJUK!  

AZ INGYENESSÉGRE JOGOSULT ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANULÓK (1-8. ÉVFOLYAM) SZEPTEMBER 1-JÉN AZ OSZTÁLYFŐNÖKTŐL KAPJÁK TANKÖNYVEIKET. A GYERMEK AZ ALÁBBI KÉT SZEMPONT ALAPJÁN JOGOSULT INGYENESSÉGRE:

1. ÁLLAMI TÁMOGATÁSRA JOGOSULT INGYENES TANULÓ. Ők azok, akik ingyenes igénylő lapot adtak le. 

2. AZ ÖNKORMÁNYZAT ÁLTAL BIZTOSÍTOTT INGYENESSÉG:Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2011. (I.31.) önkormányzati rendelete alapján az 1-8. évfolyamon azok a gyerekek is ingyenesen kapják a tankönyvet, akik az alábbi 3 feltételnek megfelelnek. b) A gyermek 2011. január 1. és 2011. szeptember 1. között folyamatosan bejelentett lakóhellyel rendelkezik az Önkormányzat közigazgatási területén, és c) legalább egyik szülője vagy gondviselője, illetve más törvényes képviselője (a továbbiakban együtt: szülő) a b) pont szerinti időszakban a gyermekkel azonos bejelentett lakóhellyel rendelkezik, és d) jogszabályban meghatározott normatív kedvezmény vagy más kedvezmény alapján nem részesül ingyenes tankönyvellátásban. (ERRŐL AZ ELŐZŐ TANÉV TAVASZÁN A SZÜLŐKNEK NYILATKOZNIUK KELLETT!)

TEHÁT A TANKÖNYVÁRUSÍTÁSRA MINDEN GIMNAZISTÁNAK ÉS AZOKNAK AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI TANULÓKNAK KELL ELJÖNNIÜK, AKIK A FENTI SZEMPONTOKNAK NEM FELELNEK MEG.TOVÁBBÁ ÉRTESÍTEM ÖNÖKET, HOGY A PÓTVIZSGÁT TEVŐ VALAMINT A NYÁR FOLYAMÁN BEÍRATKOZOTT TANULÓINK KÉSŐBB, PÓTRENDELÉSBEN KAPJÁK MEG KÖNYVEIKET. VALAMINT AZOK A TANULÓK IS PÓTRENDELÉSBEN KAPHATNAK KÖNYVET (A GIMNÁZIUMI TAGOZATON IS), AKIK A MEGADOTT HATÁRIDŐRE NEM ADTÁK LE A KIKÜLDÖTT TANKÖNYVLISTÁT. KÉREM, HOGY ŐK NE JÖJJENEK AZ ÁRUSÍTÁSRA, DE FELTÉTLEN JELEZZÉK, HA MÉGIS TŐLÜNK SZERETNÉK MEGVENNI A KÖNYVEKET!SAJNOS A FIZETÉSNÉL UTALVÁNYT NEM, CSAK KÉSZPÉNZT TUDUNK ELFOGADNI!TISZTELETTEL:

TARNÉ ÉDER MARIANNA

TANKÖNYVFELELŐS

BP., 2011. augusztus 10.