Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Hírek
A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztató a Gáláról 2014
Kedves Szülők!

A 25. jubileumi tanév zárásaként 2014. június 6-án 17 órai kezdettel rendezzük meg a Csokonai Gálaműsort az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Házban (1042 Budapest, István út 17-19.)

A rendezvény fővédnöke: Wintermantel Zsolt polgármester úr.

Az előadáson iskolánk diákjai és pedagógusai szerepelnek.

A rendezvényre meghívót kaptak a tankerület és az önkormányzat vezetői, az iskola korábbi igazgatói, nyugdíjba vonult kollégái, valamint az iskolánkban 25 éve tanító pedagógusok. Őket a polgármester úr köszönti majd.

A belépőket az osztályfőnököknél lehet megvásárolni. A belépőt igénylők 500 Ft-tal támogatják az iskolai alapítványt. Tekintettel arra, hogy a színházterem csak 290 nézőt tud fogadni, s szeretnénk azt biztosítani, hogy minden szereplő tanuló legalább egyik szülője megtekinthesse az előadást, szereplőnként legfeljebb 1 jegyet lehet igényelni. A megmaradt jegyeket június 5-én és 6-án árusítjuk, minden megkötés nélkül. A belépőket ekkor a gazdasági irodában lehet megvásárolni. A helyszínen csak akkor lesz jegyárusítás, ha elővételben nem fogynak el a belépők.

Azok a szülők, akiknek nincs lehetőségük részt venni a gálán, 500 Ft-os támogató jegyet vásárolhatnak az osztályfőnököknél.

A 25 éves jubileumi év rendezvényeiről – így a gáláról is - DVD készül, melyet ősszel rendelhetnek és vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Kedves Szülők! Az előadást 90 percesre terveztük, szünetet nem tartunk. A műsorszámok alatt – mint az igazi színházban – nem lehet ki-be járkálni. A szereplő gyerekekre az előadás végéig tanáraik felügyelnek. Kérjük, hogy a gála után – az osztályfőnökkel előzetesen egyeztetett helyen – keressék meg és vegyék át gyermeküket a pedagógusoktól.

Annak érdekében, hogy a tanulók azokat a műsorszámokat is előadhassák, amelyek a válogató után nem kerültek be a gála programjába, tervezzük egy „MINIGÁLA” megrendezését az iskolában a tanév végén. Ennek szervezése folyamatban van, a részletekről néhány napon belül nyújtunk tájékoztatást.

 

Budapest, 2014. június 2.

 

Tóthné Nyiszteruk Hilda
intézményvezető