Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Hírek
A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztató a 2014/15-ös tanév tankönyveiről (9.évfolyam)
Tisztelt Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan a Könyvtárellátó (KELLO) ebben az évben is díjbekérőt fog küldeni lakcímükre a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. A díjbekérő a rendszerben június 30-ig rögzített címre fog postai úton megérkezni.

A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a Szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele, csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.

A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó a honlapján időben ad tájékoztatást.

Amennyiben a Szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a
webshop.kello.hu
oldalon regisztrációt követően megtehetik. A webshopon június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni. (Lakcím, vagy Kello-Infopont)

A 9. évfolyamos tankönyvlistát szíveskedjenek értelemszerűen kitöltve magukkal hozni a beiratkozáshoz! Az iskola ennek alapján rendeli meg a tankönyveket .

Aki jogosult normatív (rászorultsági alapon) tankönyvtámogatásra, szíveskedjen az igénylőlapot kitölteni és szintén magával hozni a jogosultságot igazoló iratokkal együtt.

Amennyiben nem tudják kinyomtatni a tankönyvlistát illetve az igénylőlapot, a beiratkozásnál  lesz lehetőségük a kitöltésre.

A 9. évfolyam tankönyv listáját ide kattintva érik el, a normatív kedvezményt igénylő lap itt érhető el.

Tisztelettel: a Tankönyvfelelős