Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztató a 2014/15-ös tanév tankönyveiről (9.évfolyam)
Tisztelt Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan a Könyvtárellátó (KELLO) ebben az évben is díjbekérőt fog küldeni lakcímükre a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. A díjbekérő a rendszerben június 30-ig rögzített címre fog postai úton megérkezni.

A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a Szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele, csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.

A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó a honlapján időben ad tájékoztatást.

Amennyiben a Szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a
webshop.kello.hu
oldalon regisztrációt követően megtehetik. A webshopon június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni. (Lakcím, vagy Kello-Infopont)

A 9. évfolyamos tankönyvlistát szíveskedjenek értelemszerűen kitöltve magukkal hozni a beiratkozáshoz! Az iskola ennek alapján rendeli meg a tankönyveket .

Aki jogosult normatív (rászorultsági alapon) tankönyvtámogatásra, szíveskedjen az igénylőlapot kitölteni és szintén magával hozni a jogosultságot igazoló iratokkal együtt.

Amennyiben nem tudják kinyomtatni a tankönyvlistát illetve az igénylőlapot, a beiratkozásnál  lesz lehetőségük a kitöltésre.

A 9. évfolyam tankönyv listáját ide kattintva érik el, a normatív kedvezményt igénylő lap itt érhető el.

Tisztelettel: a Tankönyvfelelős