Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hírek
Csodás siker az országos népdaléneklési versenyen!
Az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában megrendezett "Tiszán innen, Dunán túl" népdaléneklési verseny országos döntőjében a Harangvirág kisegyüttes a harmadik helyet megszerezve bronz minősítést kapott!
Játszós ruha és ősmagyar GPS
Első ízben rendeztük meg a CSVMG-történelmi mémversenyt. Az alábbiakban a legjobban sikerült pályázatokból szemezgettünk, melyek mindegyikét iskolánk jelenlegi és volt tanulói készítettek. Zárt csoportban lehetett szavazni a legjobb alkotásokra, melynek során a háziversenyt Kása Kata mémje nyerte az ücsörgő Napóleon képpel. Gratulálunk, és örülünk a diákjaink aktivitásának.
My creed is to help our students become ‘curious minds
Tarné Éder Marianna igazgatóhelyettes asszony a Microsoft Oktatási Csapatának Microsoft Innovatív Szakértőjeként a TechPill Challenge-re készített prezentációjával nyert, így publikálták írását - gratulálunk! A cikk linkje kattintás után érhető el.
Ismét papírgyűjtés!
Elérkezett a tavaszi papírgyűjtés ideje: május 15-től május 21-ig, reggel 7.00 és 7.45, valamint délután 16.00 és 17.30 között az iskola udvarán, a hátsó bejáratnál lehet leadni a papírokat. Figyelem: május 18-án, szombaton is nyitva a gyűjtő 8.00 és 13.00 óra között!
Gyászol iskolánk
Megrendülve, fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett kollégánk, Grónás Józsefné, Marcsi néni életének 60. évében hosszúan tartó, súlyos beteség után pénteken eltávozott közülünk. Az iskola minden tanára, dolgozója és diákja nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)
Tájékoztató a 2014/15-ös tanév tankönyveiről (9.évfolyam)
Tisztelt Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan a Könyvtárellátó (KELLO) ebben az évben is díjbekérőt fog küldeni lakcímükre a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez. A díjbekérő a rendszerben június 30-ig rögzített címre fog postai úton megérkezni.

A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a Szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele, csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.

A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó a honlapján időben ad tájékoztatást.

Amennyiben a Szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a
webshop.kello.hu
oldalon regisztrációt követően megtehetik. A webshopon június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni. (Lakcím, vagy Kello-Infopont)

A 9. évfolyamos tankönyvlistát szíveskedjenek értelemszerűen kitöltve magukkal hozni a beiratkozáshoz! Az iskola ennek alapján rendeli meg a tankönyveket .

Aki jogosult normatív (rászorultsági alapon) tankönyvtámogatásra, szíveskedjen az igénylőlapot kitölteni és szintén magával hozni a jogosultságot igazoló iratokkal együtt.

Amennyiben nem tudják kinyomtatni a tankönyvlistát illetve az igénylőlapot, a beiratkozásnál  lesz lehetőségük a kitöltésre.

A 9. évfolyam tankönyv listáját ide kattintva érik el, a normatív kedvezményt igénylő lap itt érhető el.

Tisztelettel: a Tankönyvfelelős