Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztató_20200311
Figyelem!
Ezúton tájékoztatjuk a tanulókat és szüleiket a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekről!
Az iskolai programok egy részét,  a márciusi és a májusi Határtalanul! programokat lemondtuk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. 
A március 13-i Nemzeti ünneppel kapcsolatos megemlékezésünket az osztálytermekben,  felvételről láthatják a gyerekek.
A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül. 

Felhívom a szülők és pedagógusok figyelmét arra, hogy kövessék a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat!  Kérem, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.
 
Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük. Felhívom a figyelmüket, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el. Mindkét videó levetítésére kerül a tanulóknak az iskolában, de lehetőleg otthon közösen is nézzék meg a gyerekekkel!

Megértésüket  és együttműködésüket köszönöm!

Tisztelettel:
Tóthné Nyiszteruk Hilda
intézményvezető