Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
Ebédbefizetés
Akik ügyeletet igényeltek, és készpénzben szoktak ebédet fizetni, azoknak május 26-án 8:00-17:00 között, illetve május 27-én 8:00-14:00 között van lehetőségük befizetni a Bródy Gimnáziumban. Akik online fizetnek, kérjük írjanak emailt az info@ebedbefizetes.ujpestgi.hu címre.
Heuréka pop tábor - nem iskolai szervezésű
Ebben a rendhagyó zenei táborban egyszerre ismerkedhetsz meg az előadói élet több formájával. Lehetsz pop énekes, színész, road, táncos, vagy hangszeres zenész, ha ahhoz van kedved. Személyes és csoportos művészeti foglalkozásokon vehetsz részt számos hangszeren és stílusban. Lehetsz DJ, játszhatsz színházban, vagy elindulhatsz akár a népzene irányába. Élőzene mellett tanulhatsz táncolni, vagy megismerkedhetsz a népi hangszerek világával Magyarország kiemelkedő művészeinek segítségével. Találkozhatsz a mai magyar pop élet legmenőbb zenekarainak tagjaival és együtt is dolgozhatsz velük. Segíthetsz nekik színpadra állni, megtanulod a legnépszerűbb dalukat és egy közös próbán elő is adhatod velük.
Tájak illúziói
Sándor Zsolt tanár úr kortárs képzőművészeti írása a Kulter.hu-n.
Tájékoztatás óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységről
Álláslehetőségek!
Keressük legújabb tanító, matematika-informatika, valamint óraadó német szakos Kollégáinkat!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztatás 2020.04.01.

Tisztelt Szülők és Tanulók!

2020. március 30-tól az iskolába való belépést –valamennyi dolgozónk egészsége védelmében, a személyes találkozások csökkentése érdekében – korlátozzuk.

Kérem, hogy aki iskolánkat – bármilyen céllal – személyesen szeretné felkeresni, az előzetesen jelentkezzen be a csvmgtitkar@gmail.com címen, vagy a délelőtti órákban a 06 1 380 7170-es telefonszámon!

Kérem, jelölje meg a megkeresés célját és tervezett időpontját! Kérem, vegyék figyelembe, hogy jelenleg iskolánkban csökkentett munkaidőben, 8.00-12.00 között működik a portaszolgálat.

A tanulóink a Kréta adminisztrációs rendszeren keresztül, és/vagy az Office365 TEAMS alkalmazásában kapják a feldolgozandó online tananyagokat és feladatokat a tanítóiktól, szaktanáraiktól.

Egyéb esetben a szülők a pedagógusokkal a Kréta rendszeren keresztül (Üzenetek) tarthatják a kapcsolatot.

Kérem, figyeljék a Kréta üzenetek funkcióját, mert a legfontosabb információkat az iskola továbbra is ezen keresztül juttatja el Önök számára!

Tisztelt Szülők!

Soha nem volt még ennyire fontos a tanulók, a szülők és a pedagógusok együttműködése és egymásba vetett bizalma, mint ezekben a nehéz napokban. A digitális munkarend sikere jelentős mértékben ezen múlik. Az iskola igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a tanévet minden tekintetben sikeresen zárhassuk majd.

Ezúton köszönöm tanulóinknak és a szülőknek azt a mérhetetlen együttműködést, amelyet az elmúlt két hétben tanúsítottak! Bízom abban, hogy a tanulók, a szülők és a pedagógusok türelmes és kitartó együttműködése átsegít bennünket ezen a válságos időszakon, és a veszély elmúltával új pedagógiai szemlélettel, új módszerekkel gazdagodva, és megerősödve folytathatjuk majd közös munkánkat.

Nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek!

Tisztelettel:

Tóthné Nyiszteruk Hilda

intézményvezető