Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Tájékoztatás 2020.04.01.

Tisztelt Szülők és Tanulók!

2020. március 30-tól az iskolába való belépést –valamennyi dolgozónk egészsége védelmében, a személyes találkozások csökkentése érdekében – korlátozzuk.

Kérem, hogy aki iskolánkat – bármilyen céllal – személyesen szeretné felkeresni, az előzetesen jelentkezzen be a csvmgtitkar@gmail.com címen, vagy a délelőtti órákban a 06 1 380 7170-es telefonszámon!

Kérem, jelölje meg a megkeresés célját és tervezett időpontját! Kérem, vegyék figyelembe, hogy jelenleg iskolánkban csökkentett munkaidőben, 8.00-12.00 között működik a portaszolgálat.

A tanulóink a Kréta adminisztrációs rendszeren keresztül, és/vagy az Office365 TEAMS alkalmazásában kapják a feldolgozandó online tananyagokat és feladatokat a tanítóiktól, szaktanáraiktól.

Egyéb esetben a szülők a pedagógusokkal a Kréta rendszeren keresztül (Üzenetek) tarthatják a kapcsolatot.

Kérem, figyeljék a Kréta üzenetek funkcióját, mert a legfontosabb információkat az iskola továbbra is ezen keresztül juttatja el Önök számára!

Tisztelt Szülők!

Soha nem volt még ennyire fontos a tanulók, a szülők és a pedagógusok együttműködése és egymásba vetett bizalma, mint ezekben a nehéz napokban. A digitális munkarend sikere jelentős mértékben ezen múlik. Az iskola igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a tanévet minden tekintetben sikeresen zárhassuk majd.

Ezúton köszönöm tanulóinknak és a szülőknek azt a mérhetetlen együttműködést, amelyet az elmúlt két hétben tanúsítottak! Bízom abban, hogy a tanulók, a szülők és a pedagógusok türelmes és kitartó együttműködése átsegít bennünket ezen a válságos időszakon, és a veszély elmúltával új pedagógiai szemlélettel, új módszerekkel gazdagodva, és megerősödve folytathatjuk majd közös munkánkat.

Nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek!

Tisztelettel:

Tóthné Nyiszteruk Hilda

intézményvezető