Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Szülők jótékonysági bálja
Hagyományainknak megfelelően, idén is megrendezzük az iskola jótékonysági bálját, a nevelőtestület és a szülői munkaközösség szervezésében.

Az előző évben is nagy lendülettel indultunk, hiszen megvolt az újabb nemes cél: a hangosító berendezés vásárlása után, most az előkert rendbe hozása motivált bennünket! Ismét egy jó hangulatú estét rendeztünk! Támogatók adományainak is köszönhetően, ismét szép bevételt értünk el, és az önkormányzat, valamint a szülők segítségével a ballagásra, szemet gyönyörködtető virágos előkertet alakítottunk ki, ami kellemes környezetet biztosít az iskolába érkezőknek!

Ismét jó szórakozásra kínálunk lehetőséget, és a bál bevételét az alábbi célra szeretnénk fordítani: az iskola aulai nagy ablakfelületének árnyékolásához szeretnénk hozzájárulni, hogy ünnepségeink, rendezvényeink hangulatosabb környezetben még színvonalasabbak lehessenek! A bál a farsangi szezonban, 2008. február 14-én, szombaton 17 órakor veszi kezdetét, és a résztvevők kitartásától függ, hogy mikor ér véget!

A megnyitót követően az iskola diákjainak színes produkcióit és a vendég előadók érdekes mûsorát tekinthetik meg. Fellép többek között, a Fashion Dance, a Defekt duó (Markos Zoltán, Rácz Mihály a Mikroszkóp Színpad társulatának tagjai, mind ketten a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje kitüntetés birtokosai)  és hallhatunk musical részleteket is! Lesz latin tánc, látványos fényjáték, de nem maradhat ki az előző évben nagy sikert aratott árverés és a tombola sem! A tombola tavalyi nyereményei között volt masszázs bérlet, kori bérlet, ingyenes fodrász, és manikûr szolgáltatás, kétszemélyes vacsorák, digitális képkeret, italok, kozmetikai csomagok, könyvek és egyéb értékes ajándékok. Most is köszönettel fogadjuk felajánlásaikat!

Tombolajegyek az est folyamán 100,-Ft-os áron vásárolhatók.

A jó hangulatról és a talpalávalóról ismét Dj.David gondoskodik leginkább a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek slágereiből válogatva, de örömmel teljesíti a kívánságokat is!

A büfében az éhes vendégek főtt virsli, szendvics, és sütemény mellett találhatnak enyhülést, míg a szomjukat jó hírû pincékből származó nedûkkel is olthatják!

Az asztalok elrendezésekor figyelembe tudjuk venni, ha osztályok, vagy baráti társaságok együtt szeretnék az estét tölteni. Kérjük, ezt a belépőjegyek vásárlásakor szíveskedjenek jelezni!

Megjelenéshez nincs szükség farsangi maszkra, nagyestélyire, csak jókedvre!

A belépőjegy ára csak 1500,-Ft.

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt és szórakozni vágyót, erre a vidám és tartalmas jótékonysági estre! Akinek más elfoglaltsága van, 500,-Ft-os támogatói jegy vásárlásával segítheti a diákokat! A rendezvény sikerének biztosítéka a közös részvétel, ezért szívesen fogadunk szülői segítséget a lebonyolításban is, pl. tombolaárusítás, terem berendezés, szendvics készítés, stb.

Az előadók megvendégelésére kérünk osztályonként egy-egy tálca sós-, és édes süteményt, valamint gyümölcslevet. Segítségüket előre is köszönjük!

A sütit, üdítőt, ill. tombolaajándékot felajánlók nevét, osztályt és a vállalásukat, valamint a belépő-, és támogatójegyek igénylőit a hátoldalra kérjük felírni és Tóth Anett tanárnőnek eljuttatni! 

A Szülői Munkaközösség nevében:

Vas Judit
vasj@emb.hu