Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Hírek
Szeptemberi ebédbefizetés
EBÉDBEFIZETÉS SZEPTEMBER HÓNAPRA: az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban 2019. augusztus 22-én 7.30-tól 12.00-ig, illetve 14.00-tól 16.30-ig. PÓTBEFIZETÉS: a Bródy Imre Gimnáziumban 2019. augusztus 28-án 7.30-tól 11.00-ig, illetve 13.00-tól 16.30-ig.
Szlovéniában és Olaszországban jártak hetedikeseink
Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: május 13. és 16. között Szlovénia és Olaszország természeti kincseit és magyar vonatkozású történelmi emlékeit fedezhettük fel.
Álláshirdetés
Várjuk azoknak az angol, német és matematika szakos pedagógusoknak a jelentkezését, akik szívesen tanítanának egy barátságos légkörű iskolában, és szeretnének részesei lenni egy nagyszerű tantestületnek! Az önéletrajzokat küldjék a csvmgtitkar@gmail.com címre!
Tanévzáró 2019
TANÉVZÁRÓ - VAKÁCIÓ - TANÉVZÁRÓ
Lettországi eTwinning élményeim
Június 5-8. között részt vehettem az eTwinning lettországi Valmierában rendezett szemináriumán, melyen összesen kilenc ország képviseltette magát: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Észtország, Finnország, Lettország, Szlovákia és Magyarország, ahonnan hárman mehettünk ki s annak ellenére, hogy előtte nem ismertük egymást, nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. A szeminárium témája a „szabadtéri tanulási módszerek” volt.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)
Szülők jótékonysági bálja
Hagyományainknak megfelelően, idén is megrendezzük az iskola jótékonysági bálját, a nevelőtestület és a szülői munkaközösség szervezésében.

Az előző évben is nagy lendülettel indultunk, hiszen megvolt az újabb nemes cél: a hangosító berendezés vásárlása után, most az előkert rendbe hozása motivált bennünket! Ismét egy jó hangulatú estét rendeztünk! Támogatók adományainak is köszönhetően, ismét szép bevételt értünk el, és az önkormányzat, valamint a szülők segítségével a ballagásra, szemet gyönyörködtető virágos előkertet alakítottunk ki, ami kellemes környezetet biztosít az iskolába érkezőknek!

Ismét jó szórakozásra kínálunk lehetőséget, és a bál bevételét az alábbi célra szeretnénk fordítani: az iskola aulai nagy ablakfelületének árnyékolásához szeretnénk hozzájárulni, hogy ünnepségeink, rendezvényeink hangulatosabb környezetben még színvonalasabbak lehessenek! A bál a farsangi szezonban, 2008. február 14-én, szombaton 17 órakor veszi kezdetét, és a résztvevők kitartásától függ, hogy mikor ér véget!

A megnyitót követően az iskola diákjainak színes produkcióit és a vendég előadók érdekes mûsorát tekinthetik meg. Fellép többek között, a Fashion Dance, a Defekt duó (Markos Zoltán, Rácz Mihály a Mikroszkóp Színpad társulatának tagjai, mind ketten a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje kitüntetés birtokosai)  és hallhatunk musical részleteket is! Lesz latin tánc, látványos fényjáték, de nem maradhat ki az előző évben nagy sikert aratott árverés és a tombola sem! A tombola tavalyi nyereményei között volt masszázs bérlet, kori bérlet, ingyenes fodrász, és manikûr szolgáltatás, kétszemélyes vacsorák, digitális képkeret, italok, kozmetikai csomagok, könyvek és egyéb értékes ajándékok. Most is köszönettel fogadjuk felajánlásaikat!

Tombolajegyek az est folyamán 100,-Ft-os áron vásárolhatók.

A jó hangulatról és a talpalávalóról ismét Dj.David gondoskodik leginkább a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek slágereiből válogatva, de örömmel teljesíti a kívánságokat is!

A büfében az éhes vendégek főtt virsli, szendvics, és sütemény mellett találhatnak enyhülést, míg a szomjukat jó hírû pincékből származó nedûkkel is olthatják!

Az asztalok elrendezésekor figyelembe tudjuk venni, ha osztályok, vagy baráti társaságok együtt szeretnék az estét tölteni. Kérjük, ezt a belépőjegyek vásárlásakor szíveskedjenek jelezni!

Megjelenéshez nincs szükség farsangi maszkra, nagyestélyire, csak jókedvre!

A belépőjegy ára csak 1500,-Ft.

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt és szórakozni vágyót, erre a vidám és tartalmas jótékonysági estre! Akinek más elfoglaltsága van, 500,-Ft-os támogatói jegy vásárlásával segítheti a diákokat! A rendezvény sikerének biztosítéka a közös részvétel, ezért szívesen fogadunk szülői segítséget a lebonyolításban is, pl. tombolaárusítás, terem berendezés, szendvics készítés, stb.

Az előadók megvendégelésére kérünk osztályonként egy-egy tálca sós-, és édes süteményt, valamint gyümölcslevet. Segítségüket előre is köszönjük!

A sütit, üdítőt, ill. tombolaajándékot felajánlók nevét, osztályt és a vállalásukat, valamint a belépő-, és támogatójegyek igénylőit a hátoldalra kérjük felírni és Tóth Anett tanárnőnek eljuttatni! 

A Szülői Munkaközösség nevében:

Vas Judit
vasj@emb.hu