Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Hírek
Ebédbefizetés 2020. október hónapra
Rendkívüli pótbefizetés
Tisztelt Szülők! Ebédbefizetésre 2020. 09. 02-án a Bródy Imre Gimnáziumban 8:00-tól 14:00-ig lesz lehetőség. Az a diákok, akiket akkor fizetnek be, szeptember 7-től tudnak étkezni nálunk.
Tanévnyitó 2020
Tisztelt Szülők, kedves Diákok! Szeptember 1-jén, kedden veszi kezdetét az új tanév. Ennek alkalmából megkérünk minden diákot, hogy ünneplőbe öltözve legkésőbb 7:45-re érjen be az iskolába. Arról, hogy melyik tagozat melyik bejáratot használhatja, hétfőn a Krétán keresztül adunk részletes tájékoztatást. Minden osztály a saját tantermébe menjen, új tanterme mindössze 4 osztálynak lesz: az 5.a osztályé a 122-es, az 5.b osztályé a 120-as, az 5.c osztályé a 119-es, a 6.a osztályé pedig a 114-es terem. Az első tanítási napon 4 óra lesz megtartva.
Javító vizsga tájékoztató 2020
Matematika és/vagy informatika szakos kolléga jelentkezését várjuk!
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium várja olyan matematika és/vagy informatika szakos pedagógus jelentkezését, aki szívesen lenne tagja a dinamikusan fejlődő, innovatív intézményünk családias közösségének. Pályakezdő kollégák jelentkezését is szeretettel várjuk! Az önéletrajzokat a csvmgtitkar@gmail.com címre szíveskedjenek küldeni.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Sérülések az Aranycsapatban

Befejeződött az iskolai focibajnokság második fordulója. Az egyik meccsen mindössze két gól esett, a másikon sajnálatos sérülés történt.

Befejeződött az iskolai focibajnokság második fordulója. Az egyik meccsen mindössze két gól esett, a másikon sajnálatos sérülés történt.

Az első meccs a tizenkettedik évfolyam csapatai között zajlott, de a Csokonai Vitézei nem jelent meg teljes létszámban, Kántor Ádám azonban kisegítette egykori osztálytársait, így le lehetett játszani a mérkőzést. Talán a hóesés, vagy a rengeteg bejgli, vagy az újévi letargia tehette, egy biztos: a mérkőzés lassú volt - mondjuk ki: unalmas. Amelyen mindössze két gól esett: előbbi Nagy Krisztián szerezte (az ő kérésére emeljük ki: kötényből). Ezt Dobrozemszky Gábor egyenlítette ki, aki a manapság divatos futballistafrizurájával is észrevétette magát. Ezzel mindkét csapat megszerezte első pontját a bajnokságban. 

A második mérkőzés igazi rangadónak indult, habár az Aranycsapatból hiányzott Szépe Áron, aki az első meccsen mesterhármast szerzett. Áron még a karácsony előtti barátságos meccseken szenvedett térdsérülést. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a góllövőlista vezetője, Alm Tamás háromszor lőtt kapu mellé, így a 2-2-es döntetlen izgalmas második félidőt vetített előre. Sajnos azonban még az első félidőben Csík Dániel (Aranycsapat) volt kénytelen kiállni egy bokasérülés miatt. A kulcsembereit és egyben motivációját vesztett Aranycsapat nem tudta megállítani a Csontdarálók rohamait, amely ezzel újra a tabella élére állt.

2. forduló
Csokonai Vitézei–Reggeli Lavór 1-1 (1-0)
Gól: Nagy Krisztián, ill. Dobrozemszky Gábor
Csontdarálók–Aranycsapat 5-2 (2-2)
Gól: Kántor Ádám (2), Alm Tamás (2), Teknős Gergely, ill. Böröcz Ferenc, Somogyi Balázs


Következik:
január 13.
Deportivo Nyakonrúglak – Kati FC
Bédi Babák – Aranycsapat

A teljes menetrend és a bajnokság állása megnézhető itt