Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
A jubileumi Csokonai-nap videója
Változások a nyílt nap programjában
A holnapi nyílt napon a következő tanárok óráit betegség miatt nem tudják látogatni az érdeklődő szülők és diákok: Badakné-Bohó Tímea, Lángné Szemcsák Nóra, Bátory Krisztina, Kondorosi Edit, Varga Csilla. Megértésüket köszönjük!
Újra nyitott kapuk!
November 23-án ismét nyílt nap lesz iskolánkban! A látogatható órákra a kattintás után megjelenő linken jelentkezhetnek:
Megjelent a CSOKONAI ECHO 2. száma!
Iskolaújságunk legfrissebb számában olvashatják volt igazgatónk, Borosné dr. Kézy Zsuzsanna jubileumi vezércikkét, a Cood Week beszámolóját, a 7-esek Határtalanul-kirándulását, s sok egyéb hírt és érdekességet iskolánk háza tájáról.
Október 3-án nyílt nap lesz gimnáziumi tagozatunkon - részletek a BEISKOLÁZÁS / 9. ÉVFOLYAM alatt

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Pazar eredmény a budapesti népdaléneklésin
Egy ezüst- és egy bronzminősítést szereztünk a VI. Budapesti Népdaléneklési Versenyen. 

Bizonyára mindenki emlékszik még arra, hogy a januárban megrendezett kerületi felsős és középiskolai népdaléneklési versenyen összesítésben a legjobb eredményt érte el iskolánk újpesti tanintézmények között. A 6 arany és 3 ezüst minősítés mellett két formáció (egy szóló és egy kisegyüttes) is bejutott a budapesti vetélkedőbe.

A VI. Budapesti Népdaléneklési Versenyre 2010. február 16-án került sor a Néprajzi Múzeumban. Bár aránylag kevés volt az induló, utólag derült ki, hogy igen erős volt a felhozatal, több tagozatos és népzenei képzésben is részt vevő versenyző indult el. Ennek ellenére szépen helyt álltak a mieink. Dobrozemszky Gábor szólistaként 24 versenyző közül BRONZ minősítést-, a Harangvirág kisegyüttes (Cserháti Erika, Pásztor Dóra, Tóth Eszter) pedig 13 induló közül EZÜST oklevelet szerzett.

Gratulálunk a szép eredményhez! És legfőképpen ahhoz, hogy váratlan dolgok sem tudták megrendíteni őket a koncentrálásban!

Pászti Károly