Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Pazar eredmény a budapesti népdaléneklésin
Egy ezüst- és egy bronzminősítést szereztünk a VI. Budapesti Népdaléneklési Versenyen. 

Bizonyára mindenki emlékszik még arra, hogy a januárban megrendezett kerületi felsős és középiskolai népdaléneklési versenyen összesítésben a legjobb eredményt érte el iskolánk újpesti tanintézmények között. A 6 arany és 3 ezüst minősítés mellett két formáció (egy szóló és egy kisegyüttes) is bejutott a budapesti vetélkedőbe.

A VI. Budapesti Népdaléneklési Versenyre 2010. február 16-án került sor a Néprajzi Múzeumban. Bár aránylag kevés volt az induló, utólag derült ki, hogy igen erős volt a felhozatal, több tagozatos és népzenei képzésben is részt vevő versenyző indult el. Ennek ellenére szépen helyt álltak a mieink. Dobrozemszky Gábor szólistaként 24 versenyző közül BRONZ minősítést-, a Harangvirág kisegyüttes (Cserháti Erika, Pásztor Dóra, Tóth Eszter) pedig 13 induló közül EZÜST oklevelet szerzett.

Gratulálunk a szép eredményhez! És legfőképpen ahhoz, hogy váratlan dolgok sem tudták megrendíteni őket a koncentrálásban!

Pászti Károly