Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Papírgyűjtés
Idén újra indítjuk az iskolai papírgyűjtést.

A gyűjtés időpontja: október 13-21.

10 napig lehet az iskola udvarán a hátsó bejáratnál elhelyezett gyűjtő konténerbe hozni a vegyes papírt. Kérjük, hogy az osztályokba ne vigyetek csomagokat, mert helyszűke miatt ott nem lehet tárolni.

Reggelente ¾ 7- ¾ 8-ig tartunk nyitva. Délután 4 órától 5 óráig várjuk a gyűjtőket.

 Az alsó tagozaton befolyó összeggel szeretnénk az udvar felújítására irányuló szülői kezdeményezéshez csatlakozni. Innen a „jótékonysági” kifejezés.

A felső tagozatosok és a gimnázium tanulói a Diákönkormányzat kasszáját gyarapítják.

Versenyt természetesen mindkét szinten hirdetünk. Az első három helyezett szilvás gombóc tortát kap (2010-ben az ország tortája volt). Ahhoz, hogy a díjért egy-egy osztály indulhasson, minimum 1.000 kg papírt kell gyűjteni. A verseny állását naponta kiírjuk az aulában lévő  hirdető táblára.

Az idén a lakótelepen lakókat is szeretnénk bevonni. Megkérjük őket, hogy a lépcsőházak földszintjére készítsék ki kidobandó papírjaikat, tanulóink leadhassák.

Gyerekek, figyelem! Indul a papírvadászat!

Kuruc Judit (1.b)
De Petris Ágnes  (4.b)