Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Őszi udvarcsinosítás
Köszönöm valamennyi szervezőnek, résztvevőnek, segítőnek: szülőknek, pedagógusoknak, technikai dolgozóknak, diákoknak a 2010. október 23-ára szervezett udvarcsinosítási munkát!

Nagyon jó hangulatú délelőttöt töltöttünk el az iskola udvarán. Ha óvodás segítőinket is beleszámolom, mintegy 50 fő vette ki részét a munkálatokból. A Szülői Munkaközösség és az „Udvar felújításáért csapat” vállalta magára a szervezést, valamint a „munkások” etetését-itatását. A szép napsütéses idő ellenére mindannyiunknak jól esett a forró tea és a hagymás zsíros-margarinos kenyér. Érdemes körülnézni az iskola udvarán! Eltűntek a levélkupacok, a szemét; új életre kelt a távolugró gödör homokja a gondos felásástól. Fehéren világít az átfestett kézilabda- és lábtengópálya vonalrendszere. Ugróiskolák kerültek az aszfaltra. Az Aulában két pingpongasztalt állítottunk fel. Az egyik iskolai, a másikat a Szülői Munkaközösség vásárolta a gyerekeknek.

            Ha végre eljön újra a tavasz, folytatjuk a munkálkodást. Remélem, nem csappan a lelkesedés, és legalább ennyien töltjük majd ismét együtt valamelyik napos szombati délelőttöt iskolánk udvarának megszépítésével!

 

Budapest, 2010. október 25.

 

                                                                                              Drozd Zsuzsanna

                                                                                              igazgatóhelyettes