Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Őszi udvarcsinosítás
Köszönöm valamennyi szervezőnek, résztvevőnek, segítőnek: szülőknek, pedagógusoknak, technikai dolgozóknak, diákoknak a 2010. október 23-ára szervezett udvarcsinosítási munkát!

Nagyon jó hangulatú délelőttöt töltöttünk el az iskola udvarán. Ha óvodás segítőinket is beleszámolom, mintegy 50 fő vette ki részét a munkálatokból. A Szülői Munkaközösség és az „Udvar felújításáért csapat” vállalta magára a szervezést, valamint a „munkások” etetését-itatását. A szép napsütéses idő ellenére mindannyiunknak jól esett a forró tea és a hagymás zsíros-margarinos kenyér. Érdemes körülnézni az iskola udvarán! Eltűntek a levélkupacok, a szemét; új életre kelt a távolugró gödör homokja a gondos felásástól. Fehéren világít az átfestett kézilabda- és lábtengópálya vonalrendszere. Ugróiskolák kerültek az aszfaltra. Az Aulában két pingpongasztalt állítottunk fel. Az egyik iskolai, a másikat a Szülői Munkaközösség vásárolta a gyerekeknek.

            Ha végre eljön újra a tavasz, folytatjuk a munkálkodást. Remélem, nem csappan a lelkesedés, és legalább ennyien töltjük majd ismét együtt valamelyik napos szombati délelőttöt iskolánk udvarának megszépítésével!

 

Budapest, 2010. október 25.

 

                                                                                              Drozd Zsuzsanna

                                                                                              igazgatóhelyettes