Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Szóbeli felvételi vizsga beosztása
A beosztás kattintás után, a linken keresztül érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Népdalverseny
Két arany és egy bronz a kerületi népdalversenyen
2013. január 24-én rendezték az Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnáziumban a felső tagozatosok és a középiskolások  népdalversenyét.

Ez ismét szép sikerrel zárult  a csokonaisok számára.
  
Közel 150 tanuló vett részt szóló, kiscsoport és nagyegyüttes kategóriában.
A mieink két arany és egy bronz minősítést értek el. Az 5-6.-os nagyegyüttes kategóriában Géczi Zsanett, Katolai-Nagy Fanni, Kovács Petra, Lakner Rebeka és Papp Katalin 6.b osztályos tanulók ARANY minősítést szereztek. A csapat neve Ibolyavirág volt.

A 7-8. korcsoportban Barna Tamara (8.a), Battonyai Imola (8.a), Bognár Andrea (8.a), Csanádi Petra (7.a), Fehér Zsófia (7.b), Pálinkás Anna (8.a), Rózsa Veronika (7.b), Varga Eszter (7.b), a TULIPÁN nagyegyüttessel szintén ARANY minősítést szereztek.

A középiskolai korcsoport nagyegyüttes kategóriában Bencsik Dóra 10.a, Csécs Zsuzsanna 9.a, Csüllög Georgina 9.a, Drávucz Bea 9.a,
Pintér Flóra 10.b, Zákányi Noémi 11.a, Varga Fanni 12.a. a MARGARÉTA nagyegyüttessel BRONZ minősítést szereztek.

Mindhárom együttes bejutott a fővárosi versenyre, amelyre február 23-án a Fazekas Mihály Gyakorló Iskolában, február 26-án pedig a Hagyományok Házában kerül sor.

Gratulálunk a szép eredményhez és sok sikert kívánunk a további versenyzéshez!