Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Hírek
Leendő 9. évfolyamosok szülői értekezlete
Tisztelt Szülők! A leendő 9. évfolyamosok szülői értekezlete május 27-én, hétfőn 17 órától lesz.
Csokonai ECHO - 7. szám
Megjelent a Csokonai ECHO legfrissebb, 7. száma, benne ismét sok-sok izgalmas téma: Levegő hét, leendő 5-es osztályfőnökök bemutatása, Csokonais életképek (Pi-nap, március 14., Vitamin nap és Pénz7), házi röplabda bajnokság, Haga Zsolt-riport, színikritika, CSÍP, humán kiállításlátogatás, kadét programok, s persze megint rengeteg siker!
Kutas József tanár úr az Újpest TV-ben
A Helyi érték című műsorban beszélgettek vele tanításról, írásról.
Űrkalandozás - az 5.b osztály digitális témahétre készített projektmunkája
Megérkezett a végleges felvételi lista!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Nemzetközi ifjúsági kiállítás a Csokonaiban
Az eTwinning program keretében "Nemzeti legendák" címen nyílt magyar-lett-finn képzőművészeti tárlat az iskolánk dísztermében.

A diákok festményeit és grafikáit felvonultató kiállítás a „Famous national characters” nevű eTwinning projekt nyomán született. Három ország négy legendáját adaptálhatták az ifjú művészek: a lett Nagy Kristóf (Lielais Kristaps) és Medveölő (Lāčplēsis) történetét, a finn Kalevalát, valamint a csodaszarvasunk regéjét.

A megnyitón a 9.a és osztályfőnökük, Sándor Zsolt tanár úr videóchaten üdvözölték a Rīgas Juglas Középiskola növendékeit, valamint tanárnőjüket, Viktorija Afanasjevát, majd a lett és a magyar diákok együtt játszottak egy, a legendákból összeállított Kahoot kvízt is.

A közös munka nemcsak rendkívül izgalmas volt, hanem fejlesztette a tanulók idegen nyelvi és IKT kompetenciáit is, kulturális ismereteiket pedig szélesítette.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az együttműködésért partnereinknek: Viktorija Afanasjevának, Evija Kokoritének és Antti Piiroinennek!

A tárlat előzetes egyeztetést követően tekinthető meg.