Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása
Ebédbefizetés 2024. áprilisra

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Nagyszerű eredmény az Országos Diákolimpia Röplabda Döntőjében!
A Csokonai V-VI. korcsoportos lánycsapata Magyarország ötödik legjobbja!
A Fővárosi Diákolimpia Döntőjének, majd a hazai pályán rendezett Országos Elődöntőnek a megnyerésével gimnazista lányaink kvalifikálták magukat a békéscsabai döntőre, ahol az ország 8 legerősebb röplabda csapata mérte össze tudását. Önmagában már az is óriási dolog, hogy bekerültünk ebbe az elit mezőnybe, ám csapatunk nem érte be ennyivel: szűk kerettel, súlyos sérüléstől sújtva is megalkuvás nélkül küzdött egész hétvégén, ez pedig meghozta gyümölcsét, így az 5. helyért vívott helyosztón az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium diadalmaskodott a szombathelyi riválissal szemben! Az ötödik helyezés annak fényében még értékesebb siker, hogy a Röplabda Diákolimpia ezen korcsoportjában nem kevesebb, mint 117 iskola versengett a végső diadalért.

A csapatunk tagjai: Császár Dominika, Kovács Dorka, Laskovics Laura, Molnár Zsófi, Pécsi Petra, Sólyom Emese, Tomsits Petra, Varga Viktória (C). A játékosainknak és a szakmai stábnak egyaránt szívből gratulálunk!

Fenntartónk, az Észak-Budapesti Tankerületi Központ minden anyagi segítséget megadott a csapat számára, amit ezúton is köszönünk.
Továbbá köszönetet szeretnénk mondani az UTE Röplabda Szakosztálya edzőinek és iskolánk testnevelőinek az eredményes felkészítésért. Külön is szeretnénk köszönetet mondani Herr Zsuzsannának, az UTE edzőjének, hogy minden egyes meccsünkön irányította, segítette csapatunkat.
Újpest Önkormányzata, mint minden alkalommal, ezúttal is támogatta csapatunkat: a döntő résztvevői egy-egy Upstyle pólót kaptak ajándékba.
Köszönjük a minket elkísérő családtagok lelkes biztatását, egyik csapattagunk szüleinek pedig kiváltképp hálával tartozunk a gyönyörű új mezgarnitúráért. 

Iskolánk Országos Röplabda Diákolimpiai szerepléseinek érdekessége, hogy hat évvel ezelőtt jutottunk el először a döntőig az akkori III. korcsoportosokkal, ennek a gárdának pedig tagja volt az a Varga Viktória, aki idén már a történetünk során először középiskolás országos döntőbe jutó csapatunk kapitánya - és immáron 12. évfolyamos diákunk. Viki a röplabda mellett szorgalmasan készül a májusi érettségire is - természetesen az egész csapat drukkol neki.