Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Másodikok lettünk a kerületi műveltségin
Csak egy pont hiányzott...

Március 23-án, pénteken rendezték a IV. kerületi Műveltségi Vetélkedőt a Német Tagozatos Általános Iskolában.

A felső tagozatból évfolyamonként egy tanuló indulhatott, plusz egy fő. Az 5 fős csapatunkban részt vett Géczi Zsanett 5.b, Csanádi Petra 6.a, Bognár Andrea 7.a, Drávucz Bea 8.a és Erdmann Kata 8.a osztályos tanulók. Póttag Kovács Petra 5.b osztályos tanuló volt. A téma a magyar népszokások, jeles napok voltak. Szoros versenyben a második helyezést értük el, egy ponttal lemaradva az első helyezettől. Felkészítő tanár Pászti Károly volt. Gratulálunk a versenyzőknek!