Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Magyar Kultúra Napja

Rendkívüli előadással készült a 7.a

2012. január 23-án ünnepeltük a Magyar Kultúra Napját.

Kutas József irányításával a 7.a osztály a Rideg Sándor: Indul a bakterház című regényéből készült film alapján színre vitt hat felvonásos jelenetsorozatát mutatta be, amit a kerületi népdalversenyen arany minősítést elért csapataink egészítettek ki (Felkészítő tanár: Pászti Károly). A nagy sikerű előadást az alábbi linkeken tekinthetik meg.

1. rész: http://www.youtube.com/watch?v=nnW5fXk_fqs

2. rész: http://www.youtube.com/watch?v=hzq_9TucEKY

3. rész: http://www.youtube.com/watch?v=775m7SlLpaQ

"Az emberek általában öröm, vidámság és nevetés nélkül élnek, tehát, ha jót akarok (…) olyan élőnek látszó ábrákat kell kitalálnom, amelyeken az emberek elgondolkoznak és megismerik tőle a jókedv jó ízét, és nevetni is tudnak általa." - Rideg Sándor