Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Hírek
Csodás siker az országos népdaléneklési versenyen!
Az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában megrendezett "Tiszán innen, Dunán túl" népdaléneklési verseny országos döntőjében a Harangvirág kisegyüttes a harmadik helyet megszerezve bronz minősítést kapott!
Játszós ruha és ősmagyar GPS
Első ízben rendeztük meg a CSVMG-történelmi mémversenyt. Az alábbiakban a legjobban sikerült pályázatokból szemezgettünk, melyek mindegyikét iskolánk jelenlegi és volt tanulói készítettek. Zárt csoportban lehetett szavazni a legjobb alkotásokra, melynek során a háziversenyt Kása Kata mémje nyerte az ücsörgő Napóleon képpel. Gratulálunk, és örülünk a diákjaink aktivitásának.
My creed is to help our students become ‘curious minds
Tarné Éder Marianna igazgatóhelyettes asszony a Microsoft Oktatási Csapatának Microsoft Innovatív Szakértőjeként a TechPill Challenge-re készített prezentációjával nyert, így publikálták írását - gratulálunk! A cikk linkje kattintás után érhető el.
Ismét papírgyűjtés!
Elérkezett a tavaszi papírgyűjtés ideje: május 15-től május 21-ig, reggel 7.00 és 7.45, valamint délután 16.00 és 17.30 között az iskola udvarán, a hátsó bejáratnál lehet leadni a papírokat. Figyelem: május 18-án, szombaton is nyitva a gyűjtő 8.00 és 13.00 óra között!
Gyászol iskolánk
Megrendülve, fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett kollégánk, Grónás Józsefné, Marcsi néni életének 60. évében hosszúan tartó, súlyos beteség után pénteken eltávozott közülünk. Az iskola minden tanára, dolgozója és diákja nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)
Köszönőlevelet kaptunk
A Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Szövetség üzenetét alábbiakban változtatás nélkül tolmácsoljuk.
Tisztelt Igazgató Úrhölgy!  
 
Ezúton szeretném köszönetemet, Tiszteletemet és elismerésemet kifejezni az Ön vezetése alatt álló intézmény tanára és diákjai által Szövetségünk Ünnepi megemlékezésén végzett munkájáért.  
 
Pászti Károly Úr 
Trója Karolina 
Szabó Lilla  
Baraksó Levente 
Bene Viktória  
Fábry Boglárka  
Filip Kitti   
Hegedüs Kiara  
Lőrinc Bianka  
Nagy Bettina  
Németh Hanna  
Süli Boglárka  
Szabó Fanni  
Szejfeddin Jázmin  
Szöllősi Laura Míra 
Kovács Petra 
Dósa Dóra 
Papp Lina 
 
A fentebb említett Tanár Úr és Tanulók 2019. 03. 22-n a Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Szövetség Stefánia úti (1143 Budapest, Stefánia út 55.) objektumában ünnepi műsort adtak Szövetségünk megalakulásának 20-ik évfordulója tiszteletére tartott ünnepi közgyűlésünkön. 
Műsorukkal nagy örömet szereztek tagságunknak és a megjelent vendégeknek.  
 
Köszönjük támogató segítségét és további oktató, nevelő munkájukhoz sok sikert kívánunk. 
 
Tisztelettel, Hejüsz István nyá. mk. pv. alezredes, tanácsos           
Fővárosi Polgári Védelmi és Katasztrófavédelm Szövetség ügyvezető elnöke