Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Koncert meghívó
Szent Mihály Búcsú a Csokonai Gyerekkarral a Belvárosban.

A Csokonai Gyerekkar ezúton hív meg mindenkit soron következő koncertjére. 

A Belvárosi Szent Mihály Templomigazgatóság szervezésében 2009. szeptember 25-től 27-ig első alkalommal rendezi meg Szent Mihály napi jótékonysági búcsúját a templomban, a templom melletti Congregatio Jesu (Angolkisasszonyok) Rendházban és a templom előtti közterületen (Váci utca 45-47/b)

A templomi szertartásokon kívül lesznek:

Komolyzenei koncertek a templomban, kirakodó vásár és vásárral egybekötött képkiállítás, gyerekeknek kézműves foglakozások, időseknek orvosi tanácsadás, rászorulóknak lelki segélyszolgálat, sok népi motívummal tarkított táncos- zenés műsor a kerületi iskolák valamint amatőr és profi, művészcsoportok előadásában, örökzöldek a TURMIX együttessel és UTCABÁL tombolával.

A programokról részletesen itt olvashatnak. Az énekkar 17.00 órától 17.30-ig lép fel a Váci utcai szabadtéri színpadon.   

Mindenkit szeretettel várunk!

Pászti Károly, ének-zenetanár, karnagy