Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Hírek
Nyári TÁBORJÁRÓ EXPEDÍCIÓ rendkívüli árengedménnyel!
Tájékoztató és jelentkezési lap:
Gimnáziumi felvételi jegyzék
Csokonai ECHO - 6. szám
Megjelent a Csokonai ECHO márciusi száma, benne többek közt: a testvériskolánk bemutatása, interjú a leendő 9-es osztályfőnökökkel, valamint Fölker Sára röplabdázóval, művészeti és kadét programok, iskolai rendezvények, s persze ismét sok-sok siker.
Pótfelvételi március 14-én
Szóbeli felvételi beosztása

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Babitscsal és Könyves Kálmánnal ünnepeltük Csokonait
Kiváló hangulatban zajlott a jubileumi évünk tiszteletére rendezett Kerületi Komplex Műveltségi Vetélkedő, melyen a Könyves Kálmán Gimnázium és az Újpesti Babits Mihály Gimnázium csapataival mérték össze tudásukat diákjaink.
Intézményünk, az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium fennállásának 30. évfordulója alkalmából komplex műveltségi vetélkedőt szervezett Kiss László tanár úr és a humán, valamint a művészeti munkaközösség, melyen Csokonai kora elevenedett meg. Újpest két patinás gimnáziumának - a Könyvesnek és a Babitsnak - tanulói a humán szakosainkkal mérték össze tudásukat, kreativitásukat. Zsűrizésre felkértük Borosné Kézy Zsuzsannát, iskolánk volt igazgatóját, Radványi Orsolyát, a Szépművészeti Múzeum kurátorát, illetve Ladányi Richárd egyetemi hallgatót, volt Csokonais diákot. 

A feladatok nemcsak rendkívül változatosak, hanem igen szórakoztatóak is voltak: volt felvilágosult érettségi, zenefelismerés, versírás, festmény élőszereplős bemutatása, interjú a korszak kiemelkedő alakjaival, és "Ki vagyok én?" játék is. Nem csoda hát, hogy minden jelenlévő remekül érezte magát, és a rendezvény verseny jelleg hamar sokadlagossá vált - épp ezért nem is szeretnénk közzétenni az egyébként igen szoros végeredményt.

Ezúton is nagyon köszönjük a versenyzőknek a részvételt, a zsűrinek az értékelést, a tanároknak pedig a szervezést, felkészítést!