Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Kolozsváron nyertünk történelemversenyt

Idén már másodszor járt a Csokonai Gimnázium Erdélyben, történelemversenyen.

Novemberben Nagyváradon szerepelt sikerrel egy 10.a-s csapat, most pedig az osztálytársaikból álló kontingens aratott diadalt.

A helyszín ezúttal Kolozsvár volt, a téma pedig Luxemburgi Zsigmond és a Sárkányos Lovagrend története. Rajtunk kívül öt kolozsvári gimnázium indult a vetélkedőn. A játékos, de egyben komoly tudást igénylő verseny alapszakaszában elértük a továbbjutáshoz szükséges második helyezést – holtversenyben az Apáczai Gimnáziummal. Ott Elsőként a Báthory Gimi végzett.

A második kört hat pont hátránnyal kezdtük, de a villámkérdések során remekül szerepeltek a lányaink, és a végén hatalmas izgalmak között egy ponttal megnyerték a versenyt!

A győztes csapat tagjai: Csepregi Panna, Németh Lilla és Tóth Betti, 10.a osztályos tanulók.

A versenyt a Babes-Bolyai Egyetemen rendezték, ahol a helyi egyetemisták nagy szeretettel fogadtak minket. A győzelem után megvendégeltek minket, majd meghívták a csapatunkat egy őszi vetélkedőre is.