Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Kolozsváron nyertünk történelemversenyt

Idén már másodszor járt a Csokonai Gimnázium Erdélyben, történelemversenyen.

Novemberben Nagyváradon szerepelt sikerrel egy 10.a-s csapat, most pedig az osztálytársaikból álló kontingens aratott diadalt.

A helyszín ezúttal Kolozsvár volt, a téma pedig Luxemburgi Zsigmond és a Sárkányos Lovagrend története. Rajtunk kívül öt kolozsvári gimnázium indult a vetélkedőn. A játékos, de egyben komoly tudást igénylő verseny alapszakaszában elértük a továbbjutáshoz szükséges második helyezést – holtversenyben az Apáczai Gimnáziummal. Ott Elsőként a Báthory Gimi végzett.

A második kört hat pont hátránnyal kezdtük, de a villámkérdések során remekül szerepeltek a lányaink, és a végén hatalmas izgalmak között egy ponttal megnyerték a versenyt!

A győztes csapat tagjai: Csepregi Panna, Németh Lilla és Tóth Betti, 10.a osztályos tanulók.

A versenyt a Babes-Bolyai Egyetemen rendezték, ahol a helyi egyetemisták nagy szeretettel fogadtak minket. A győzelem után megvendégeltek minket, majd meghívták a csapatunkat egy őszi vetélkedőre is.