Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Kétbodony
Kétbodony 2013

Idén, nyár elején ismét táboroztunk Kétbodonyban. Mostanra a kedvenc helyünkké vált. Nagyon szép időt fogtunk ki, rengeteg programon vettünk részt a gyerekekkel.

Szokásunkhoz híven, az első napon megnéztük a helyi állatkertet, ahol a gyerekeknek az emu tetszett a legjobban. Idén a hét elején kapott helyet a tábortűz, ahol Guszti bácsi megtanított néhány dalra, majd megmozgatott Bennünket. Megnéztük a bánki tavat, később átmentünk a kalandparkhoz. Mindegyik gyerek imádta!

Egyik nap eljött az udvarunkba egy íjász, aki mesélt nekünk a régmúltról. Kipróbálhatták a lurkók az íjászkodást is, ahol egy kiterített vaddisznóbunda volt a céltábla. Fonalgrafikáztunk, tanösvényen jártunk, majdnem mindennap strandoltunk. A fennmaradó szabadidőt többnyire kártyázással, focizással, játszóterezéssel múlattuk. A gyerekeknek nagyon megnőtt az étvágyuk, a sok mozgás miatt. Julika néni, Terike néni és a többiek többször kedveskedtek nekünk mindenféle finomsággal. A szerdai nap esti fénypontja a meglepetés pizzázás volt.

Essen még szó a kedvenc esti „zarándokhelyünkről”, ami a Harkályodú nevet kapta. Mi gyorsan „átkereszteltük” Üvegtigrisre. Ez a hely nem volt más, mint egy olyan lakókocsi, ahol mindenféle nyalánkságot árultak a gyerekeknek, persze szigorúan csak vacsora után.:)

Nagyon hamar eltelt ez a pár nap, mindenki azt mondta, hogy szívesen maradna még.

Szeretettel várjuk jövőre is a táborozni kívánó, alsó tagozatos gyerekeket!

Üdvözlettel: Zita néni (Kata néni, Vera néni)