Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Hírek
Szóbeli felvételi beosztása
Ebédbefizetés 2024. áprilisra
Szóbeli felvételi
Ebédbefizetés 2024. márciusára
Csokonai ECHO - 5. szám
Megjelent iskolaújságunk, a Csokonai ECHO februári száma, benne: szalagavató, Retro party, Vitéz Kupa, Educatio, irodalom, képzőművészet, sikerek ÉÉÉS két új rovat: Badakné Bohó Tímea tanárnő az egészségmegőrzésről ír, illetve Bucskó Mirella sikeres Csokonais sportolókat mutat be - fogadják szeretettel!

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Kétbodony
Kétbodony 2013

Idén, nyár elején ismét táboroztunk Kétbodonyban. Mostanra a kedvenc helyünkké vált. Nagyon szép időt fogtunk ki, rengeteg programon vettünk részt a gyerekekkel.

Szokásunkhoz híven, az első napon megnéztük a helyi állatkertet, ahol a gyerekeknek az emu tetszett a legjobban. Idén a hét elején kapott helyet a tábortűz, ahol Guszti bácsi megtanított néhány dalra, majd megmozgatott Bennünket. Megnéztük a bánki tavat, később átmentünk a kalandparkhoz. Mindegyik gyerek imádta!

Egyik nap eljött az udvarunkba egy íjász, aki mesélt nekünk a régmúltról. Kipróbálhatták a lurkók az íjászkodást is, ahol egy kiterített vaddisznóbunda volt a céltábla. Fonalgrafikáztunk, tanösvényen jártunk, majdnem mindennap strandoltunk. A fennmaradó szabadidőt többnyire kártyázással, focizással, játszóterezéssel múlattuk. A gyerekeknek nagyon megnőtt az étvágyuk, a sok mozgás miatt. Julika néni, Terike néni és a többiek többször kedveskedtek nekünk mindenféle finomsággal. A szerdai nap esti fénypontja a meglepetés pizzázás volt.

Essen még szó a kedvenc esti „zarándokhelyünkről”, ami a Harkályodú nevet kapta. Mi gyorsan „átkereszteltük” Üvegtigrisre. Ez a hely nem volt más, mint egy olyan lakókocsi, ahol mindenféle nyalánkságot árultak a gyerekeknek, persze szigorúan csak vacsora után.:)

Nagyon hamar eltelt ez a pár nap, mindenki azt mondta, hogy szívesen maradna még.

Szeretettel várjuk jövőre is a táborozni kívánó, alsó tagozatos gyerekeket!

Üdvözlettel: Zita néni (Kata néni, Vera néni)