Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Képzőművészeti tárlat nyílt dísztermünkben
Alkotó pedagógusaink és diákjaink válogatott munkáit felvonultató kiállítással folytatódott jubileumi programsorozatunk.

A február 20-i megnyitón Tóthné Nyiszteruk Hilda intézményvezető-asszony és Bédi János tanár úr köszöntötték az egybegyűlteket. A Szabó János tanár úr által megálmodott és tető alá hozott eseményen iskolánk volt és jelenlegi tagjai mutatják meg tehetségüket. Sokuk egy eddig ismeretlen oldalát ismerhetjük meg, látogatóink ugyanis megcsodálhatják többek közt Hughes Márta tanárnő légiesen könnyed csendéletét, Sidó Istvánné tanítónő varázslatos szecessziós Tiffany lámpáját, vagy épp Pászti Károly tanár úr gyönyörű zománcmunkáit is.

A tárlat március 20-ig látogatható, előzetes egyeztetést követően.

Kiállító művészek: Cserháti Zita, Galács Vera, Hughes Márta, Lukács Lia, Pászti Károly, Pintér Dorottya, Rózsa Valéria, Sidó Istvánné, Szabó János, Varga Anita, Varga Judit.

A kiállítás kurátora: Szabó János.