Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Karácsonyi hangverseny az Idősek Otthonában
A Csokonai Gyermekkar és a másodikos nívósok koncertje a Király utcában
2014. december 09-én délután 3 órakor lépett fel a Csokonai Gyermekkar a Király utcai Idősek Otthonában, hogy a bentlakóknak és az ott dolgozóknak karácsonyi hangulatot varázsoljon. A hagyománnyá vált december eleji látogatásunkkor fellépett még Filip Kitti, Zentai Viktória és Nagy Boglárka 1.c osztályos tanulók egy verssel (felkészítő tanáruk Grünfelder Anikó), Kovács Emese 5.a osztályos tanuló gordonkán (felkészítő tanár Pásztiné Szabó Zsuzsánna), Fehér Bernadett 9.a osztályos tanuló citerán (felkészítő tanár Bodnár Ferenc). A kórusból szólót énekelt Pintér Dorottya 5.c osztályos tanuló. Nagy sikert aratott a másodikos nívósok regölése és tánca.
Ezúton köszönjük meg a kísérő szülőknek a segédkezést: Zrínyi Miklósnak, Zrínyi-Csapó Krisztinának, Gerecze Gábornénak, valamint Szabó Szilviának, Krekács Bernadettnek, Dobrovolszki Mónikának, Kondor Máriának, Bada Melindának, Födelevics Anikónak, illetve több anyukának, nagymamának. 
 
Találkozzunk legközelebb az iskolai karácsonyi koncerten, 2014. december 18-án, csütörtökön 17.30-kor az aulában! 
 
Pászti Károly

A rendezvényről készült fotókat a Galériában tekinthetik meg.