Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Jó hírek az Énekkar háza tájáról
Nagy megtiszteltetés érte a Csokonai Gyerekkart: felkérték őket, hogy vegyenek részt az idei Tavaszi Fesztiválon, április 26-án! A Parlament lépcsőjén fognak több tucat kórus társaságában énekelni, de kaptak lehetőséget önálló műsorszám előadására is!
 
Tavaly hirdette meg a Nemzeti Filharmónia Társaság a "Varázsolj zenét" országos pályázatát, amin a 6.b-s tanulók (Madarász Nikolett, Papp Lina, Krivánszki Zsanett, Somogyi Gergő) indultak. Pályaművük címe: In memoriam az MH 17-es Amszterdam-Kuala Lumpur járat hallottjainak. Az országos versenyre rengeteg pályázat érkezett, amiből a szakmai zsűri a legjobb tízet választotta ki a döntőbe. A mi pályázatunk végül az ötödik helyen végzett. A nyilvános bemutatóra a Művészetek Palotájában fog sor kerülni.