Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Ismét Önfejlesztő Iskolák Régiónap
2014.október 18-án az Önfejlesztő Iskolák Egyesület Budapesti Régióközpontjában, iskolánkban szakmai nap került megrendezésre: „Tehetséges gyermek az iskolában” címmel.


A konferenciát dr. Kovács Géza az egyesület elnöke, valamint Tóthné Nyiszteruk Hilda intézményvezető nyitotta meg.

A program Dr. Gyarmathy Éva a MTA Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa a „Tehetség, nem szunnyadó erő” c. nagysikerű előadásával kezdődött.

A klinikai és neveléslélektani szakpszichológus többek között a következőket említette:

„ A tehetség természeti erő, kiemelkedő adottságok egyéni kombinációja, amely megjelenésére alkalmas környezetben alkotó erővé válhat. A tehetséggondozás minden egyénre ki kell, hogy terjedjen. Az SNI és a BTM küzdő populációk is legalább annyira érintettek a tehetséget illetően, mint bármilyen más csoport.

A kitartó tevékenység a teljesítmény alapja!”

A konferencia dr. Takács István a kaposvári egyetem docensének a „Tehetség és fogyatékosság - tegnap és ma” című előadásával folytatódott.

Végül Tóth Anett fejlesztőpedagógus „Fejlődjünk játszva” c. előadásában a mozgás fejlesztő hatását a Tarzan Park eszközein keresztül mutatta be.

A szünetben az iskola Szülői Munkaközössége által felajánlott varázslatos süteménytálak látták vendégül a környező iskolák, az egyesület tagiskoláinak pedagógusait. Az iskola vezetősége és pedagógusai nevében köszönjük ezt az SZMK - nak.

A rendezvény az iskolaudvaron nemrég elkészült mozgásfejlesztő vár elnevezésének kihirdetésével ért vége. A pályázat győztese a 2. b. osztály. A vár neve „TEKERGŐ”.


A konferenciáról hamarosan képeket is láthatnak a Galériában.