Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Hírek
Tájékoztatás szülőknek vagy más törvényes képviselőknek gyermekük középfokú intézménybe történő beiratkozásához a 2022/2023. tanévre vonatkozóan
Különdíj a Pesti Vigadó rajzpályázatán!
A Pesti Vigadóban május 7-én tartották „A tündérpalota híres-neves eseményei" című rajzpályázatra érkezett alkotások díjátadóját a művekből nyílt kiállításon. A közönség is részt vállalt a díjazásban, hiszen a nap folyamán leadhatták szavazatukat az általuk legjobbnak ítélt rajzra, s végül Tóth Blanka Alíz, 7. b osztályos tanulónk pályamunkáját választották Közönségdíjasnak! Gratulálunk!
Álláshirdetések
Gimnáziumi felvételi végleges listája
Gimnáziumi felvételivel kapcsolatos tájékoztató

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Integrált sportnap

November 17-én az Újpesti Bródy Imre Gimnáziumban került megrendezésre az Újpesti Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény által szervett integrációs sportnap.
A rendezvényt dr. Molnár Szabolcs alpolgármester úr nyitotta meg. Számos híres sportoló is megjelent a sportversenyen. Többek között: Madarász Viktória és Rácz Sándor távgyaloglók, valamint Bernát Szófia magyar bajnok tornász, aki rövid bemutatót is tartott. A sportolók az általunk előzetesen elkészített plakátot is aláírták, amit bekeretezve visszakaptunk.
A délután során 10 ügyességi feladatban kellett bizonyítanunk rátermettségünket és összetartásunkat. A csapatokat a meghívott iskolák összesorsolt tanulói alkották. A színvonalas versenyen minden diák jól érezte magát.
A délutánt egy közös tánctanulás zárta.
Mivel a rendezvényt hagyományteremtőnek szánták, ezért reméljük, hogy a jövőben még több gyermek részt vehet majd az integrált sportnapon.

Az integrált sportnap résztvevői: Helli Dávid, Kiss Donát, Kovács Bence, Kőrös Kornél (8.c)

Kiss Donát, Kőrös Kornél 8.c