Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Szóbeli felvételi vizsga beosztása
A beosztás kattintás után, a linken keresztül érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Integrált sportnap

November 17-én az Újpesti Bródy Imre Gimnáziumban került megrendezésre az Újpesti Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény által szervett integrációs sportnap.
A rendezvényt dr. Molnár Szabolcs alpolgármester úr nyitotta meg. Számos híres sportoló is megjelent a sportversenyen. Többek között: Madarász Viktória és Rácz Sándor távgyaloglók, valamint Bernát Szófia magyar bajnok tornász, aki rövid bemutatót is tartott. A sportolók az általunk előzetesen elkészített plakátot is aláírták, amit bekeretezve visszakaptunk.
A délután során 10 ügyességi feladatban kellett bizonyítanunk rátermettségünket és összetartásunkat. A csapatokat a meghívott iskolák összesorsolt tanulói alkották. A színvonalas versenyen minden diák jól érezte magát.
A délutánt egy közös tánctanulás zárta.
Mivel a rendezvényt hagyományteremtőnek szánták, ezért reméljük, hogy a jövőben még több gyermek részt vehet majd az integrált sportnapon.

Az integrált sportnap résztvevői: Helli Dávid, Kiss Donát, Kovács Bence, Kőrös Kornél (8.c)

Kiss Donát, Kőrös Kornél 8.c