Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
HPV-oltás
Információk a HPV-oltásról.
Tisztelt szülők!

Bizonyára értesültek arról, hogy ebben a tanévben lehetőség nyílik a 12. életévüket betöltött és az általános iskola 7. osztályát 2014 szeptemberében kezdő leányok önkéntes, térítésmentes HPV (Humán papilloma vírus) elleni védőoltásra az oktatási intézményekben szervezett oltások során.

Az ezzel kapcsolatos tájékoztató átvétele az első szülői értekezleten történik. Mindenkinek nyilatkoznia kell, hogy igényli-e az oltást, ezért kérem az érintett tanulók szülei/gondviselői jelenjenek meg az osztályfőnök által megadott időpontban.

Együttműködésüket köszönöm:
Balogné Spóring Zsuzsanna, védőnő