Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Honvédelmi Verseny
Bronz érem!
Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium csapata az idei tanévben bronz érmes lett az országosan meghirdetett "Honvédelmi Kötelék - Haditorna Verseny" Budapesti döntőjén. Az eseményen 22 fővárosi középiskola képviseltette magát. A versenyszámok közt szerepeltek elméleti és gyakorlati feladatok egyaránt. A fiuk sikere azért is kiemelkedő, mert elég rövid idő állt rendelkezésünkre az elméleti felkészüléshez, melyet szorgalmukkal, és kitartásukkal pótoltak.

A csapat tagjai:

Barsi János
Gyurkovics Gergő
Ladányi Richárd
Tóth Alex
Felkészítő tanáruk: Balogh Zsolt alezredes

Képeket a Galériában találnak az eseményről.