Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.
Ebédbefizetés

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Honvédelmi napi ünnepségen vett részt a Csokonai Gyerekkar
A Csokonai énekkara fellépett az Irinyi laktanyában.
2014. május 20-án délelőtt lépett fel a Csokonai Gyerekkar a Magyar Honvédség Tűzszerészek és Hadihajós Ezredének Honvédelmi napi ünnepségén. Nagy megtiszteltetés volt, hogy az országos érdekeltségű szervezet a mi kórusunkat hívta meg rendezvényükre, immáron második alkalommal. Előadásunkban katonadalokat, és azok népdalfeldolgozásait adtuk elő. Műsorra tűztük Egressy Béni - Petőfi Sándor: Talpra magyar című darabját is, amivel a zeneszerző 200. születésnapjára emlékeztünk. Az énekkari művek között Földi Mihály 4.c osztályos tanuló, a zeneiskola másodéves növendéke adott elő katonadalokat trombitán.

A műsort követően Csurgó Attila ezredes, a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred parancsnoka mondott személyesen köszönetet a fellépőknek.
 
Pászti Károly, karnagy

A kép a tűzszerészek címerét ábrázolja.