Eseménynaptár
H K SZ CS P SZ V
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Hírek
Módosított, bővített szóbeli felvételi vizsgabeosztás
Az új lista linkje kattintás után érhető el.
Jelentkezz nyári Táborjáró Expedíciónkra!
Ismét megrendezzük nyári táborunkat a Törökmezőn, melynek célja a legendás cserkész-, vagy úttörőtáborok hangulatát felidéző, élményközpontú gyerekközösség működtetése, hasznos praktikák elsajátítása. Hagyományőrző programok, ötvözve a legmodernebb külföldi és belföldi ismeretekkel.
Ebédbefizetés
Szeretetcsoki
Oklevelet kapott iskolánk a programban való önzetlen részvételért.
Az Educatio kiállításon jártunk
Ahogy az iskolánkban már hagyomány, gimnáziumi tagozatunk minden osztálya kilátogatott a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra, ahol hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, piacvezető cégek, valamint nyelviskolák mutatták be képzési lehetőségeiket a diákoknak. A kiállításon készült fényképek iskolánk Facebook oldalán tekinthetők meg.

CSVMG E-NAPLÓ

KRÉTA
Képtalálat a következőre: „kréta”(forrás: pixabay.com)

A Krétában már elérhető az e-ügyintézési felület.
Hogyan telt a tavaszi szünet?
Kedves Tanítványunk írását olvashatják

Bene Botond: A tavaszi szünetem

A tavaszi szünetben sok élményem volt, többek közt: moziba mentem, Nerf fegyverekkel lövöldöztünk, uszodába mentem és húsvétoztunk.

A húsvét eredetileg nem a nyusziról és a csokiról szól. Ez egy keresztény ünnep, amely Jézus feltámadását szimbolizálja. Ma már bevett szokás a locsolkodás és az, hogy a gyerekek csokit kapnak a szüleiktől.

A szünetben kanasztázni is megtanultam. Ez egy bonyolult kártyajáték melynek lényege a pontok gyűjtés és az, hogy elsőként gyűjtsd össze az 5000 pontot.

A moziban megnéztük a Kung Fu Panda 3-at. Én közepes nacho menüt kértem fűszeres nachoval sajt és salsa öntettel és 0,75 l-es colával.

Az uszodában a mély vízben úszkáltam, jackudziztam és ettem egy hamburgert meg pár szál sültkrumplit ketchuppal.